Привіт всі учасникам чату. Сорі за затримку в відповіді.
Ціни на все різняться від сезону ( сезон дощів- десь з квітня по жовтень, та сухий сезон. В цьому році дощі ішли десь до грудня. Омивається тихим океаном та Карибським морем, має безліч кліматичних поясів.
Квитки: зновж таки звідки летіти( ви ж не написали з якої ви провінції),зараз всі ідуть без багажу ( навіть ручного), ми брали за 500$ в обидва кінці. Аєропорти в столиці та Ліберії( північ країни).
Нам подобається аеропорт Ліберіі( не величкий, та до тих ресортів що ми замовляли не далеко 30-40хв.
Ми купляємо ресорт, тому за готелі не скажу( можна і А&В.)
Пляжі можите загуглити Coco, Hermosa
Трансфер з аєропорта 50-100$( в одну сторону)
Сервіс- як на мене дуже пристойний. КостоРіканці всі на раслабоні Pura Vida!( Пура Віда). Тому наберіться терпіння від отримання будь якого сервісу.😜
Провінційні парки, вулкани, та водопади, гугліть.
Ціни на іжу,майже такі самі як в Канаді але в амер.дол. Рент машини дорогий( але якщо на місяць рентувати то десь по 50$us.
Багато є чатів та груп у фейсбуці( російсько мовних), але будьте обережні( мій особистий досвід: домовився з трансфером,з російськомовним, на останньому етапі, звинувачення в мій адрес,- невчасно дав знати, і ціна інша, але я тобі дам іншого водія на 50% дорожче.)
Змушені були скористатися його послугою. А з ресорту на ресорт, замовили убер, приїхав костаріканець, за пів ціни відвіз( то ми взяли його особистий номер телефону, тож тепер будемо мати особистого водія.😜👍
Hola hola my friend😊, I’m sharing you some pictures of the beach, Pura Vida!🏖️🙌🏻
P.S. це мій особистий погляд на КостаРіку, і я не претендую на 100% достовірність, але мій 5 річний досвід, відпустки саме в цій країні, має право на існування.