PR CUAET
-
Можна спитати на який email ви відповідали на портал 1? Цей ? IRCC.ClientPortalEast-EstClientPortail.IRCC@cic.gc.ca
-
А старий паспорт був в дитини перший паспорт чи другий?
-
теж цікаво, де і як шукати слоти в посольство🫣
-
Скажіть, будь ласка. Де можна зробити фото на PR?
-
саме так, вам необхідно надати якомога повні дані стосовно вашої магістрської роботи. Якщо чогось, як то публікацій, не було, треба писати пояснення, чому нема.
-
Она самая
-
Изначально да, но пришло автоматическое письмо, что данная почта больше не активна и просьба написать на: IRCC.ClientPortal-PortailClient.IRCC@cic.gc.ca
-
Есть у кого-то одобрение?
-
Поки ні, по крайній мірі у групі таких повідомлень не було.
-
Ще листопад чекає
-
Пришло два письмо: первое просто поздравление и второе с инструкциями. Сам документ в письме не приходит, его нужно скачать с Портала.
-
User Наталья has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, хто подавався в грудні, вже хтось отримав eligibility? Дякую.
-
На 8 або з липня
-
Дозвіл в Мексику не потрібен, але вони перевіряють візу в Канаду та ворк-перміт, то беріть з собою
-
Я подала 28.02.2024. Тишина Только когда программу закрыли 23.10.2024 пришло сообщение на почту, что ваша аппликация будет рассмотрена в порядке очереди
-
Дякую
-
Staples
-
Хто подавався на продовження ВП. Підскажіть :можу я зі свого IRCC акаунта податися для чоловіка і для дітей на ВП та візітор рекордс чи потрібно їм створювати їхній? Бо коли заповнюєш аплікацію, то випливає 4 steps, один з яких, що ти не можеш подаватися з чужого акаунта? Хто знає, хто вже подавався? Підскажіть будь ласка.
-
ще за січень не видали, чекаємо, у мене 07.02.2024 подача
12 Jan 2024, 17:45
384324/450105
less than a minute ago