PR CUAET
-
саме так, вам необхідно надати якомога повні дані стосовно вашої магістрської роботи. Якщо чогось, як то публікацій, не було, треба писати пояснення, чому нема.
-
Она самая
-
Изначально да, но пришло автоматическое письмо, что данная почта больше не активна и просьба написать на: IRCC.ClientPortal-PortailClient.IRCC@cic.gc.ca
-
Есть у кого-то одобрение?
-
Поки ні, по крайній мірі у групі таких повідомлень не було.
-
Ще листопад чекає
-
Пришло два письмо: первое просто поздравление и второе с инструкциями. Сам документ в письме не приходит, его нужно скачать с Портала.
-
User Наталья has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, хто подавався в грудні, вже хтось отримав eligibility? Дякую.
-
На 8 або з липня
-
Дозвіл в Мексику не потрібен, але вони перевіряють візу в Канаду та ворк-перміт, то беріть з собою
-
Я подала 28.02.2024. Тишина Только когда программу закрыли 23.10.2024 пришло сообщение на почту, что ваша аппликация будет рассмотрена в порядке очереди
-
Дякую
-
Staples
-
Хто подавався на продовження ВП. Підскажіть :можу я зі свого IRCC акаунта податися для чоловіка і для дітей на ВП та візітор рекордс чи потрібно їм створювати їхній? Бо коли заповнюєш аплікацію, то випливає 4 steps, один з яких, що ти не можеш подаватися з чужого акаунта? Хто знає, хто вже подавався? Підскажіть будь ласка.
-
ще за січень не видали, чекаємо, у мене 07.02.2024 подача
-
Кстати, благодарю вас, так как именно ваш опыт подтолкнул написать последнее письмо, а не ждать. И как в итоге оказалось старая почта Портал 1 больше не активна и не понято обработали ли они все письма или нет.
-
Добрый день Скажите пожалуйста А можно одновременно Ловить слоты в Канаде и Италии
-
Канадський
-
якщо зараз ви подаєте на новий паспорт, а він третій - то обов'язково потрібно 1-й здати їм. Потрібно цей паспорт визнати недійсним. Якщо паспорта з собою немає - ми так зробили - 1й паспорт залишився вдома, мій брат ходив до Управління міграційної служби, здав паспорт, а я вже надіслала їм листа, надала копію свідоцтва про народження дитини, та заяву. Через кілька днів УМС надіслало мені лист, що визнано недійсним та вилучено для подальшого знищення.
12 Jan 2024, 17:45
384328/450763
2 minutes ago