Я не вивчав це питання.
Знаю що якщо подаєшся на ВП на загальних умовах, там є перелік умов який має бути виконаний.
Типу якась посада висока - як наприклад директор великої компанії... Чи щось подібне...
Підскажіть будь ласка , продовжуючи ворк перміт чи можна подавати зі свого IRCC акаунта для всіх членів сім'ї (дітям, чоловікові) окремо ? Чи це має бути одна заявка де я головний аплікант, а вони зі мною?
Ні.
Цим займається консульство.
Якщо у вас є всі документи то ви можете поїхати в консульство і в живій черзі продовжити свій паспорт.
Але не раніше ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії паспорта.
У П2 також попросять задекларувати, що ви в Канаді та завантажити фото для картки. Тут все по різному, комусь П2 приходить на наступний день, комусь через 2 тижні (як у мене було)
Вітаю, цікавить таке питання чи можна десь подивитися скільки отримали вже CSQ , скільки чекають або за який місяць зараз розглядають, не можу знайти ніде офіційних джерел.
Всім привіт. Збираюсь робити новий закордонний паспорт. Діючий маю до березня 2027.
Скажіть краще їхати в Едмонтон та вставати в живу чергу щоб податися на паспорт чи можна зловити слот через дію онлайн. Хто як робив і як краще зробити?
Дякую