PR CUAET
-
Чи можуть у них бути додаткові питання між П1 і П2?
-
А как им в Посольсве об этом говорить? Смотрела анкету на получение паспорта, там нет ничего про второй.
-
Є група в телеграм pets to Canada, там багато інформації можете знайти
-
Можна мати два дійсний паспорта на руках, головне не три(навіть якщо третій протермінований але не анульований)
-
Ні. Цим займається консульство. Якщо у вас є всі документи то ви можете поїхати в консульство і в живій черзі продовжити свій паспорт. Але не раніше ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії паспорта.
-
Большое спасибо 👍
-
У П2 також попросять задекларувати, що ви в Канаді та завантажити фото для картки. Тут все по різному, комусь П2 приходить на наступний день, комусь через 2 тижні (як у мене було)
-
Вітаю, цікавить таке питання чи можна десь подивитися скільки отримали вже CSQ , скільки чекають або за який місяць зараз розглядають, не можу знайти ніде офіційних джерел.
-
Что за срок продления wp до 31 марта 25, если не продлить в этот срок - дальше не будет возможности? или что?
-
Починати переживати ?
-
Живої черги немає. Тільки ловити слот.
-
Ніяк не казати, якщо бажаєте залишити діючий паспорт собі, при подаче надаєте відповідну заяву, бланк якої в консульстві дают на місці .
-
Всім привіт. Збираюсь робити новий закордонний паспорт. Діючий маю до березня 2027. Скажіть краще їхати в Едмонтон та вставати в живу чергу щоб податися на паспорт чи можна зловити слот через дію онлайн. Хто як робив і як краще зробити? Дякую
-
Ок, дякую
-
ввечері подали он лайн. вранці був new sin. обробляють досить швидко
-
Привіт незнаю чи вам відповіли Але я таке робила і щоб ви не повторили моєї помилки і зберегли свої гроші то розкажу Я спочатку перекладала все через укр апостиль і вес мене попросив переклад атестату за 11 клас Тоді я знов платила І в результаті написали мені хайскул
-
Я більше 2 чекав
-
Чи можете скинути сюди в групу його?
-
Ні один сайт на всю планету Земля
-
Тобто в Оттаву один сайт а в Едмонтон інший?
12 Jan 2024, 17:45
384367/450601
35 minutes ago