PR CUAET
-
Большое спасибо 👍
-
У П2 також попросять задекларувати, що ви в Канаді та завантажити фото для картки. Тут все по різному, комусь П2 приходить на наступний день, комусь через 2 тижні (як у мене було)
-
Вітаю, цікавить таке питання чи можна десь подивитися скільки отримали вже CSQ , скільки чекають або за який місяць зараз розглядають, не можу знайти ніде офіційних джерел.
-
Что за срок продления wp до 31 марта 25, если не продлить в этот срок - дальше не будет возможности? или что?
-
Починати переживати ?
-
Живої черги немає. Тільки ловити слот.
-
Ніяк не казати, якщо бажаєте залишити діючий паспорт собі, при подаче надаєте відповідну заяву, бланк якої в консульстві дают на місці .
-
Всім привіт. Збираюсь робити новий закордонний паспорт. Діючий маю до березня 2027. Скажіть краще їхати в Едмонтон та вставати в живу чергу щоб податися на паспорт чи можна зловити слот через дію онлайн. Хто як робив і як краще зробити? Дякую
-
Ок, дякую
-
ввечері подали он лайн. вранці був new sin. обробляють досить швидко
-
Привіт незнаю чи вам відповіли Але я таке робила і щоб ви не повторили моєї помилки і зберегли свої гроші то розкажу Я спочатку перекладала все через укр апостиль і вес мене попросив переклад атестату за 11 клас Тоді я знов платила І в результаті написали мені хайскул
-
Я більше 2 чекав
-
Чи можете скинути сюди в групу його?
-
Ні один сайт на всю планету Земля
-
Тобто в Оттаву один сайт а в Едмонтон інший?
-
впринципі взагалі по барабану, якщо вже не будуть нічого питати і просто дадуть ті папери) можуть не обновлювати мені нічого, аби тільки голови не морочили 🙏
-
скільки часу ви чекаєте на csq?
-
вас спитают самі - Ви маєте інший паспорт?, Ви бажаєте його залишити? і заяву написати що залишаєте
-
Поняла, спасибо!
-
В мене точно така ж ситуація як і у вас, вчора Portal 1, без оновлень на сайті
12 Jan 2024, 17:45
384372/452082
5 minutes ago