PR CUAET
-
Ага Ну буду себе так заспокоювати теж) Дякую за відповіді🙏
-
Ну П1 не приходить раніше фінального рішення. Мабуть не оновили на сайті.
-
Спасибо!
-
Цікаво що на порталі ircc ще немає фінального рішення, бекграунд і децизія пишуть ще під розглядом
-
До 31 продлевают всем , кто хочет без исключения по куаэт, после 31 на общих основаниях, как для всех из других стран
-
Можливо хтось може мені підказати. Моєму племіннику 16. Він в Україні. Куает не робили. Чи є варіант йому зараз приїхати навчатись в школу Канади? Що для цього потрібно? Відкрити візітор візу і зробити стаді перміт? Це можливо зараз? Чи чи може він приїхати в Канаду без батьків в 16 років? ( з довіреністю від батьків на мене, напириклад). Буду вдячна за всі підказки.
-
Вітаю, можемо з цим допомогти
-
Когда подавались ?
-
на общих основаниях сложнее получать? и я так понимаю на продление из за границы нельзя подавать, только находятсь в канаде?
-
Познімайте галочки на автоматичну установку, та за місцезнаходженням
-
Больше спасибо
-
причем на 3 года от сегодня? так?
-
Дадут на три, если срок паспорта позволяет. А там смотрите сами, может вам и 1,5 хватит, может вы уже ждете пиар
-
а если у меня еще 1,5 года действует, есть смысл подавать продлять? на + еще, или это странно?
-
Всем привет. Можете пожалуйста поделиться контактами переводчика в Украине. Нужно перевести документ в 17 стр и нотариально заверить. Спасибо
-
Добрий день. Не дає продовжити заповнити заявку на пр. Чи хтось натрапляв на таке? Вводиш країну, сторінка все рівно з помилкою
-
А чому часи +2? Просто можна поставити Київ у налаштуваннях?
-
e-consul.gov.ua
-
Знайти школу закритого типу. Подати документи. Пройти співбесіду. Отримати запрошення і після цього податись на стаді перміт. Щось на кшталт цього.... Але це треба робити через тих хто цим займається або хто сам пройшов цей шлях... Це не є алгоритмом дій... Це припущення.
-
А щось дозапитували пiсля AOR?
12 Jan 2024, 17:45
384393/451397
2 minutes ago