PR CUAET
-
Можливо хтось може мені підказати. Моєму племіннику 16. Він в Україні. Куает не робили. Чи є варіант йому зараз приїхати навчатись в школу Канади? Що для цього потрібно? Відкрити візітор візу і зробити стаді перміт? Це можливо зараз? Чи чи може він приїхати в Канаду без батьків в 16 років? ( з довіреністю від батьків на мене, напириклад). Буду вдячна за всі підказки.
-
Вітаю, можемо з цим допомогти
-
Когда подавались ?
-
Больше спасибо
-
Всем привет. Можете пожалуйста поделиться контактами переводчика в Украине. Нужно перевести документ в 17 стр и нотариально заверить. Спасибо
-
Знайти школу закритого типу. Подати документи. Пройти співбесіду. Отримати запрошення і після цього податись на стаді перміт. Щось на кшталт цього.... Але це треба робити через тих хто цим займається або хто сам пройшов цей шлях... Це не є алгоритмом дій... Це припущення.
-
Всім привіт. Ділюсь свіжим досвідом про отримання довідки в консульстві в Торонто. Подавав чоловік, в Резерв+ статус «на обліку» (при подачі перевіряли). Оплатили за термінове виготовлення. О 13.30 подали заявку, о 14.30 забрали готову довідку. Краще як на мене приходити туди раніше, години за дві до початку прийому, тому що о 13 починається повний хаос. В коридорі ніби черги дві (паспорт і довідки), але в результаті всі ці люди стають в одну велику чергу. Ну і рекомендую переплатити за термінове виготовлення, принаймні не потрібно буде двічі стояти чергу.