PR CUAET
-
Знайти школу закритого типу. Подати документи. Пройти співбесіду. Отримати запрошення і після цього податись на стаді перміт. Щось на кшталт цього.... Але це треба робити через тих хто цим займається або хто сам пройшов цей шлях... Це не є алгоритмом дій... Це припущення.
-
А щось дозапитували пiсля AOR?
-
Всім привіт. Ділюсь свіжим досвідом про отримання довідки в консульстві в Торонто. Подавав чоловік, в Резерв+ статус «на обліку» (при подачі перевіряли). Оплатили за термінове виготовлення. О 13.30 подали заявку, о 14.30 забрали готову довідку. Краще як на мене приходити туди раніше, години за дві до початку прийому, тому що о 13 починається повний хаос. В коридорі ніби черги дві (паспорт і довідки), але в результаті всі ці люди стають в одну велику чергу. Ну і рекомендую переплатити за термінове виготовлення, принаймні не потрібно буде двічі стояти чергу.
-
2го червня
-
Вони не активні
-
Ви постійно оновлюєте сайт щоб побачити слони чи сайт автоматично сам оновиться і покаже
-
А я вже другий день чекаю.
-
це тільки у мене таке показує?
-
можна те саме, якщо воно не старше 12 місяців)
-
Між іншим, а фото нове треба робити чи можна те саме всунути, яке на основну заявку відправляв?
-
Якщо потрібно виготовити новий паспорт, то це консульство ( піймати слот). або ДП документ в Європі.
-
Біометрію
-
Дякую дуже.. що мається на увазі «закритого типу». Не можу знайти інформацію саме за Канаду
-
у мене ось так увесь день. Всі середи після обіду - є час. Обновляла многократно
-
Слоти будуть о 12 ночі по Києву. Через 20 хвилин...
-
активні
-
Це школи чи коледжі з проживанням на території школи. Так раніше виїжджали діти на навчання. У нього немає статусу, а як отримати його зараз не маю уяви. Як у вашому випадку я не знаю на жаль...
-
Скільки сайт не оновлюю активних слонів для мене ніколи немає хоч час виставлений
-
Беру тільки вони не беруться бо їх вже хтось інший взяв !! Забудьте про них! На липень переходьте
-
да я їх як би беру ...тільки пише що вже зайнято
12 Jan 2024, 17:45
384411/450601
34 minutes ago