PR CUAET
-
Якщо ви хочете отримати слот один з сьогоднішніх то маєте дивитися тиждень 8-12 липня, через 18 хвилин будуть. Час перевели в налаштуваннях?
-
Цікаво, як взагалі регулюється видача PR (за гуманітарною програмою) згідно квоти. Вони приймають ВСІ заявки, а потім просто переносять їх на наступний рік, коли набирають квоту?
-
На ноуті час 23:49? А ловите в якому консульстві? В Канаді? В Оттаві легше всього спіймати!
-
то між етапами Р1 і Р2 мене не мають питати про роботу і всяке таке інше? чи ще можуть щось дозапитати?
-
Син вчора забрав паспорт в Оттаві, Резерв+ не питали.Дуже швидко все пройшло.Оттава як завжди найшвидше , найкраще обслуговування,молодці!!!
-
ноут
-
всім привіт, а зараз дітям які навчаются в школі потрібно study permit?
-
Ще 6 хв
-
Наше вдома це Маріуполь.
-
Торонто Дитячі 12-16 років пусто
-
Підкажіть які документи потрібно мати на візит до консула на генеральне доручення (довіреність)? Якщо хтось знає)
-
Ви користувалися DHL?
-
Зараз третій, будемо робити четвертий 🙄 я поняла що то вже проблема🤦♀️
-
Торонто дорослі пусто
-
дуже дякую - я записала сина на 8 липня. Вже прийшов лист
-
Питання про застосунок Дія: Як авторизуватися, якщо за банківської картки не виходить (не приймає бо прострочені) і за NFS теж не підходить (немає ел докум для скану, закордонний не підходить теж)?
-
Вітаю. Для тих хто не в курсі, як піймати слот, допоможіть будь ласка. Підтвержую своє фото, ввожу на телефон пароль і мене викидає в дію. Як далі пройти, щоб піймати слот?
-
Шо таке "ecopr"?
-
Тобто я можу просто піти в реджестрі вони завірять підписи і перевірять пруфи які підтверджують що ми є common law?
-
Я не бачу дитячих слотів вже місяць
12 Jan 2024, 17:45
384434/450239
2 minutes ago