PR CUAET
-
Усім доброго вечора, хотів би спитати. В мене виникло непорозуміння з приводу BOWP. На офіційному сайті Канади написано, що на нього можна податися якщо я aproved in principle, але також треба в додаткові додати acknowledgement of receipt. Хоча іммагоаційнв юриста вказала, що податися на BOWP можна і тільки з acknowledgement of receipt який отримають протягом місяця чи двох. Чи модна будь'ласка пояснити мені за ці 2 документи від IRCC, та як взагалі подача на цей BOWP працює? Дякую заздалегідь!
-
❗️‼️❗️ Відбувся РОЗІГРАШ подарункових сертифікатів від UA Canada та Богдана Степаненко-Липовик🇺🇦🇨🇦 🥇місце Natalia Sheremeta Edmonton 🥈місце Karina Korshak Kamianske 🥉місце Vasyl Volosyanko Calgary 🔠 Прохання до переможців, написати нам на пошту [email protected] ➡️ Посилання на розіграш: youtube.com/live/4GEeI2v8CJE?feature=share 👉 Конференція з імміграційним консультантом: www.youtube.com/watch?v=DK8UwDoVY9U&t=6s 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
скажіть, будь ласка, а 5 балів для провінційної це все має бути 5 чи 5 середній? наприклад, щось 4,а щось 6 б?
-
Луже дякую 🙏
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html
-
Сьогодні отримала))
-
Дякую!
-
Да це ок
-
да,мастер
-
Дякую!
-
Якщо ви про червоний напис, то так і є. Канада не приймає апостиль, але ви його і не робите. Сама організація просто називається "Апостиль", а ви просто робите підтвердження ваших дипломів для WES, тому що ця організація співпрацює з Міністерством Освіти.
-
В когось таке було? Це ок?
-
також цікавить . нам довідку мама привезла в квітні,чоловік хоче до сестри в Америку
-
Вы проверяли личный кабинет? Мы ждали ответа на почту, а они первое письмо прислали в кабинет.
-
Это надо уточнять у консультанта. Я процитировала ее ответ