PR CUAET
-
Шановні, звертаюся за порадою щодо складної ситуації. У мого двоюрідного брата в серпні цього року закінчуються і паспорт, і work permit. Для продовження дозволу на роботу потрібно оновити паспорт, але через систему Резерв+ це зробити неможливо, оскільки вона зазначає, що його дані не знайдені. Таким чином, звернутися до українського консульства для оновлення паспорта він також не може. Брат подав заявку на PR ще у вересні, але ми досі не отримали AOR, а час розгляду заявок продовжили до 20 місяців, що ставить нас у дуже складну ситуацію. Ми думаємо подати кризову форму, щоб пояснити ситуацію та, можливо, прискорити розгляд PR-заявки, але поки не знаємо, чи це ефективно. Водночас виникає питання: чи можливо оновити work permit на три роки, навіть якщо термін дії паспорта закінчується через 8 місяців? Буду дуже вдячний за будь-які поради чи підказки, якщо хтось стикався з подібними ситуаціями або знає, як діяти. Дякую!
-
Так украинская программа включена в общую гуманитарную, а не идет отдельным потоком?
-
Ну.. вот вам и ответ: "The Minister has been clear that he is not sending anyone back to a warzone," the statement reads. Переводится с бюрократического так: Упрощать мы и его не будем. У вас есть ADR - живите с этим :( А то, что они называют "глич в системе" - это не новость, а их общий подход к бэклогу. В течении последних 10-15 лет, они на моей памяти дважды "чистили" бэклог, объясняя этим мало понятными причинами.
-
Привіт усім, поділіться досвідом. Якщо я головний аплікант на ПР в сім'ї, і робитиму WES найвищого диплому для себе, чи потрібно робити WES дружині?
-
Так
-
Шановні, звертаюся за порадою щодо складної ситуації. У мого двоюрідного брата в серпні цього року закінчуються і паспорт, і work permit. Для продовження дозволу на роботу потрібно оновити паспорт, але через систему Резерв+ це зробити неможливо, оскільки вона зазначає, що його дані не знайдені. Таким чином, звернутися до українського консульства для оновлення паспорта він також не може. Брат подав заявку на PR ще у вересні, але ми досі не отримали AOR, а час розгляду заявок продовжили до 20 місяців, що ставить нас у дуже складну ситуацію. Ми думаємо подати кризову форму, щоб пояснити ситуацію та, можливо, прискорити розгляд PR-заявки, але поки не знаємо, чи це ефективно. Водночас виникає питання: чи можливо оновити work permit на три роки, навіть якщо термін дії паспорта закінчується через 8 місяців? Також чи варто розглядати варіант TRP в даному випадку? Буду дуже вдячний за будь-які поради чи підказки, якщо хтось стикався з подібними ситуаціями або знає, як діяти. Дякую!
-
Добрый день, так вы просто отправили в pdf фотографию и ее обратную сторону и все? Не отправляли digital версию? Мне нужно на аппликацию отправить, но я взял только распечатанную фото, и теперь думаю ехать ли делать новую в digital что бы тоже было или только отправить в pdf на данном этапе. Спасибо
-
Шановні, звертаюся за порадою щодо складної ситуації. У мого двоюрідного брата в серпні цього року закінчуються і паспорт, і work permit. Для продовження дозволу на роботу потрібно оновити паспорт, але через систему Резерв+ це зробити неможливо, оскільки вона зазначає, що його дані не знайдені. Таким чином, звернутися до українського консульства для оновлення паспорта він також не може. Брат подав заявку на PR ще у вересні, але ми досі не отримали AOR, а час розгляду заявок продовжили до 20 місяців, що ставить нас у дуже складну ситуацію. Ми думаємо подати кризову форму, щоб пояснити ситуацію та, можливо, прискорити розгляд PR-заявки, але поки не знаємо, чи це ефективно. Водночас виникає питання: чи можливо оновити work permit на три роки, навіть якщо термін дії паспорта закінчується через 8 місяців? Буду дуже вдячний за будь-які поради чи підказки, якщо хтось стикався з подібними ситуаціями або знає, як діяти. Дякую!
-
Учитывая остаток только по украинской программе около 22500, то смотреть на планируемую цифру гуманитарной 21200 на три года как то совсем не радужно
-
Когда CUAET планировали, они заложили бюджет и квоту на 50 тыс виз. Но потом, как-то перестали смотреть на это и выдали 1.3 млн виз.
-
Судя по всему они её к квоте H&C приципили. Т.ч. 30-40% всех приехавщих по CUAET идут в H&C (30-40 тыс), при общей квоте на H&C на следующие 3 года (при текущем правительстве) - этот пул не закончится ни когда. :(