PR CUAET
-
Від 12 листопада вирішили так давати, спочатку виклали за день на пів року а потім кожного дня по 12 слотів (бо 12 людей приймають в день на виготовлення нових паспортів) також щодня хтось відмовляється від слотів або забувають підтвердити але невідомо скільки таких слотів, їх віддають людям з черги очікування. Також якісь кілька слотів просочуються в доступ але знайти їх важко
-
Едмонтон Зловити слот неможливо 🤯 Оновлювала кожні 10 секунд З 22:30до 00:00 ( за київським часом)
-
✅Подання документів на Закордонний Паспорт здійснюється через наш онлайн-сервіс. - Паспорт буде виготовлений в Україні і переданий до найближчого консульства. Після його готовності, ви повинні будете відвідати консульство, щоб здати відбитки пальців без черг і одразу забрати свій новий закордонний паспорт. - Час виготовлення: стандартний – до 5 тижнів, терміновий – до 3 тижнів. - Перелік документів, які необхідно надати: - Скан або фото українського паспорта або ID-картки. - Ідентифікаційний код. - Фото, де обличчя займає 80% зображення. Його можна зробити вдома на білому фоні; приклад надішлемо за потреби. - Вартість послуги: 545 злотих (121 євро) для стандартного виготовлення і 945 злотих (218 євро) для термінового варіанту. Як ваш паспорт буде виготовлений, ви отримаєте електронний лист із запрошенням до консульства. Просто приходите, здаєте відбитки пальців і забираєте свій паспорт. Уся процедура займе не більше 30 хвилин. У листі також буде вся необхідна інформація та інструкції.
-
Ви можете подати заяву на WP та додати разом з цією аплікацією запит на TRP. Потрібно подавати паралельно дві заявки: онлайн заявка (головним аспектом буде продовження Ворк перміту і запит на тимчасову затримку в винесенні рішення до поки не буде розглянута паперова заява на TRP)дозволить отримати maintained status, друга заявка (паперова) дозволить отримати TRP і офіцер одночасно схвалить і TRP і WP. Пишіть в особисті за деталями.
-
І [6642199459] заблоковано.
-
У нас віза до 31 року.. нашо кудись їхати?
-
Ну тому й треба подаватися на ворк перміт...вы ж про візу пишите...
-
Не тільки від кейсу, а й від програми залежить
-
Тобто я не зможу подати на паспорт для дитини ? Це точно?
-
Але це ж не логічно, чи не так? Паспорт же потрібен не мені, а дитині Чи ви маєте на увазі, що не буде проблем.
-
Ні, я приїду з дитиною, то проблем не має. Питання чи приймуть заяву від мене на дитину, якщо в мене немає резерв+ Дитині 5 років