PR CUAET
-
❗️ Важлива новина для тимчасових працівників у Канаді ❗️ З 21 січня 2025 року відбудуться значні зміни у правилах щодо отримання дозволу на роботу для залежних членів сім'ї. 👉 Що змінюється? Дружини, чоловіки та діти до 22 років більше не зможуть автоматично отримувати дозвіл на роботу як залежні члени сім'ї робітника. Винятки: Дозвіл на роботу все ще буде доступний, якщо основний заявник: ✔️ Має висококваліфіковану роботу (рівні TEER 0–1). ✔️ Займає певні посади в пріоритетних секторах рівнів TEER 2–3 (список професій буде оголошений 21 січня). 💡 Що це означає? Якщо ви плануєте переїзд із сім'єю або вже перебуваєте в Канаді за робочою візою, уважно перегляньте свій статус та плани. 📢 Ми будемо уважно стежити за оновленням списку професій і тримати вас у курсі. 💬 Якщо у вас є питання або потрібна консультація щодо статусу вашої сім'ї, звертайтеся за допомогою! 📩 Напишіть нам, щоб дізнатися більше. --- #Канада2025 #Міграція #РоботаВКанаді #СімейнаВіза #Імміграція
-
В червні, але я відправив документи аж в середині серпня
-
Це залежить від умов вступу - в більшості випадків, якомога раніше, тоді й рішення про зарахування буде раніше.
-
Він так і не відповів чи не переплутав часом місяці, бо і дата отримання аор у нього більше відповідає листопадовим заявкам
-
Всім доброго дня маю питання чи можливо хтось стикався з такою ситуацією у нас був слот на 20 січня, вчора прийшов емеіл, що потрібно підтвердити свій візит, ми його підтвердили, все пройшло добре, а сьогодні отримали email, що наш запис скасовано, а ми вже купили білети у Торонто( а самі ми живемо в Калгарі) і ось питання чи хтось з таким стикався колись, і як ви вирішили цю проблему ?чи це вже означає, що ми просто втратили шанс зробити паспорт) дякую за відповіді)
-
Дякую То краще приїхати вдвох, взяти свідоцтво про шлюб, паспорти та свідоцтво про народження дитини ?
-
Підкажіть будь ласка. Хто робив листи про дітей зі школи? Мій директор відповіла що не може надати листа за постановою шкільного округу, лише картки з оцінкою навчання . Чи цього достатньо ?
-
Чудовий репортаж , молодці хто приймав участь в цьому❤️
-
Доброго дня! Так, це таке нове правило, про яке написано тільки на фейсбуці. З 13 листопада вони це ввели. Якщо не підтвердив - його скасують. Дебілізм повний, я сьогодні просто так скаталась в Едмонтон і вже у консульству дізналась що візит скасовано тк у мене джімеіл, а на нього листи з консульства не доходять.
-
ви теж чекаєте csq? як давно подались якщо не секрет ?
-
Ворк перміт не дадуть більше ніж дія паспорту. Але у вас ще є час. Можете спробувати дзвонити. А може і аор отримаєте
-
Доброго вечора, таке питанЯ треба брати слот для того щоб забрати паспорт в Торонто???? Дякую
-
Ну взагалі то за строками обробки 367 на рік, це 66 років. Але міністр сказав строки будуть збільшуватися
-
Ви точно не можете подати документи на паспорт дитині без резерва. А дружина може. Тільки потрібно взяти підтвердження того, що вона ваша дружина і це ваша дитина. В мене запитували свідоцтво про шлюб та про народження дитини. Але я подавала на паспорт дитині в листопаді, не знаю чи зараз щось змінилось
-
ми подались нещодавно, напевно ще і від програм залежить не тільки від кейсу , чула що pstq то там до 12 місяців чекають
-
Дякуємо Вам , Остапе, за своєчасну пораду
-
Підскажіть як стати на чергу на закордонний паспорт?
-
Можливо я скажу дивну річ, але я взагалі не розумію як можна скасувати запис людини який вона сама не скасовує. Особистий кабінет я не перевіряла, тому ще не знала про це нововведення. Раніше записався і поїхав
-
Підкажіть якщо слот у четвер в 11:40, коли маю прийти лист про підтвердження?
-
Чоловік зловив слот на дитину. Там були його дані та дані дитини. І так як чоловіків без резерва не обслуговують навіть якщо документи подають на дитину, то мені сказали показати всі документи ким він мені та дитині доводиться) Від мене документи прийняли
12 Jan 2024, 17:45
384634/436422
4 minutes ago