PR CUAET
-
Правильно пам"ятаю що остання дата що отримала Портал 1 була з подачею 7 листопада?
-
Всем привет. Недавно подал заявку на номинацию, и через неделю после этого получил новый Ворк Пермит. Само собой я его не мог прикрепить к заявке на номинацию. Нужно ли теперь сообщить об этом Альберте и как это правильно сделать? 🙂
-
Скажіть будьласка а якщо у дитини паспорт до 2026 можу я зраз зробити новий?
-
Ні , там детально написано після оцінок про дитину і її успіхи, можливо від провінції відрізняється .
-
Дякую
-
Якщо вчора був час, але люди не зʼявилися по запису, а сьогодні - були люди, але їх запис скасовано, то здоровий глузд мені підказує, що щось не тейво в консерваторії… Систему створюють і підтримують люди, якщо вона має глюки - вона не працює належним чином.
-
Так сподіваємося все ж на краще. Але багато моментів.
-
🤦🏻♀️
-
Хтось колись тут писав що зловив отак як ви за два дні то прийшло просто нагадування про те що ваш візит на таке то число на такий то час. Без кнопки підтвердження,просто нагадування що вони чекають
-
Ми 2 рази підтвердили а на наступний день після підтвердження нам слот скасували автоматично . Так що слоту вже нема
-
Всім ждунам залищаеться продлити Ворк Перміти та чекати. Якщо е такі спільні звернення у медіа то приймати участь. Всім терпіння!
-
Добрий вечір,чи хтось зміг зловити ранішній слот?
-
Автор написав про «лише картку з оцінками». Якшо це просто т зв табель чи transcript - це лише доказ навчання і успішності дитини, не більше
-
Я теж читала, чекала, працювала, мову здавала😂, на гуманітарну не подавала… А ті, хто цього не робив вже давно з ПР по гуманітарці😅 Іноді гіпераналізування і спроба передбачити грає проти нас😞
-
Наче ні, якщо запис є то все ок (правда кілька людей і з візитами не прийняли але не буду страшить вас 🙏🤞
-
Дуже дякую🙏
-
Доброго часу доби. Зіткнувся з проблемою: кілька днів ловив слоти на виготовлення закордонного паспорту, ні разу не спіймав жодного слоту ( навіть в 00:00 по Україні). Едмонтон. сьогодні при спробі реєстрації спіймав: "Реєстр військовозобовʼязаних недоступний. Спробуйте, будь ласка, пізніше." В резерві на обліку але не в розшуку і оновлення даних не питає. Чи хтось з таким стикався і що з таким щастям робити?
-
Скажите, пожалуйста, я могу взять два слота ‐ на себя и на мужа, если я одна зарегистрирована? И через сколько времени от подачи приходят паспорта?
-
Новий паспорт ви можете зробити коли завгодно
-
Але ваша правда, все залежить від кейсу
12 Jan 2024, 17:45
384694/426391
6 minutes ago