PR CUAET
-
@imm_igor_kyryliuk питання по вашій цитаті зверху: а у випадку такої комбінованої подачи, чи може людина продовжувати працювати? Чи треба мати гаранта або мати достатньо грошей на рахунку до винесення рішення? Дякую.
-
Спасибо 💐
-
Це просто знущання над людьми ловля слотів 😞
-
Щоб піймати слот треба це робити рівно в 12 ночи по київському часу і щоб на гаджеті на якому Ви це робите був виставлений українській час, це важливо, по іншому не побачите. Заходите на сайт за декілька хвилин до 12, заповнюєте всі кроки і рівно в 12 вже заходите туди де видно час одразу переходите до липня, у вас буде пару секунд)
-
Я вам кажу як є, в мене подача 12 грудня, також здала біо і все. На пр в цьому році не розраховую
-
Сейчас на сайте нЕчего ловить, одни глюки, каждый день в 15 по Альберте или в 17 по Торонто и Оттава. Удачи не забывайте перевести в настройках Time zone Kyiv
-
Привіт! Підкажіть будь ласка як правильно вести driving logbook, якщо в мене дві роботи (self-employed і ні) туди і туди їжджу машиною, який кілометраж враховувати? в мене зазвичай дім - робота селф емплоед - робота НЕ селф емплоед - дім
-
Влітку мені за пару днів після Порталу 2 дали eCoPR. Зараз декілька кейсів (включно з моїми батьками) чекають з середини грудня - і нічого. А тепер от за останній тиждень більше десятка порталів пороздавали, але як воно буде?... тенденції та настрої бачите самі.
-
Деякi- це не факт
-
Були в гілці хронологія Ukrainian reunification
-
Так по CUAET. Я вдова
-
Вітаю 🎉
-
Но забронировать их было нельзя. Выбивало ошибку, что занято.
-
Алилуя!!! Дякую велике
-
Та і ви подавалися скоріш за все по КУАЕТ, а не тому що у вас чоловік - робтіник, так?
-
З авторізацією все було окей до 5 годин🤷🏻
-
Подача заявки на продолжения WP онлайн дозволяє отримати maintained status (тобто продовжити статус працівника на час розгляду заявки). Поки онлайн заявка на розгляді, можна буде продовжувати працювати. При винищені позитивного рішення, так само (очевидно), при винесені негативного рішення - маєте припинити працювати в день відмови. Як і на будь-яку заявку на тимчасовий статус необхідно довести офіцеру: ваш eligibility (відповідність вимогам), ваш temporary intent (тимчасові наміри), та вашу можливість забезпечити себе в Канаді. «Спонсор» не потрібен, але в таких заявках ми завжди надаємо підтвердження вашої фінансової ситуації і можливості себе утримати (витяги з банку, пей стаби)
-
Ні, праивла діють на день подачі, а не видачі
-
В 24-00 по Оттаве у меня такое показывало с 31.03 по 07.07. Только по понедельникам и только с 16 до 1г, остальное всё везде было серое.
-
✋🏻
12 Jan 2024, 17:45
384801/471024
2 minutes ago