PR CUAET
-
Не треба так довго сидіти зараз слоти з 15:00 до 15:02 🤷 чоловікам можливо спеціально гадять з авторизацією 🥲
-
Та зараз вже не зрозуміло кого воно стосується кого ні.
-
Юхуху. Вітання!
-
Телефонуйте в CRA і вони пояснять,що робити. Це найкращий варіант.
-
Update!!! Подача заявки 31.10.23 АОР 01.12.23 Еліджибиті 14.01.25 Дозапит на фінанси та мед екзамен (стару медиціну не зарахували).
-
Дуже прошу вас , опануйте себе. Я звернулась до людей, якi отримали в Онтарiо по программi воз'еднання. Як що ви не маете картку, то навiщо
-
Дякую за розʼяснення!!!!
-
Тепер питання, памятаю що у тому році були люди які писали офіцеру і посилались на полісі медицинську щоб все ж таки зарахували попередню медиціну. Чи є хтось у чаті з таким досвідом?
-
Это я уже поняла.
-
Дякую. В еліджибиті вказали зо потрібно пройти і надішлють форму. І не обманули) Другим листом надійшла імм 0107.
-
Выбирать два слота синего цвета.
-
Нарешті Вітаю !!
-
До речі треба записуватись на резерв+ після 18 років?
-
Кто сколько ждал паспорт обратно из Оттавы,после того,как пришло сообщение,что визу в клеили?
-
Це не стосується подачі КУАЕТ - коли ми подаємося на продовження тому що в Канаді по КУАЕТ та маємо Український паспорт Це стосується тих хто подається тому що в них є чоловік/дружина/мати/батько робітник в Канаді (можливо після березня, або хто без КУАЕТ, або без Українського громадянства)
-
Це не стосується подачі КУАЕТ - коли ми подаємося на продовження тому що в Канаді по КУАЕТ та маємо Український паспорт Це стосується тих хто подається тому що в них є чоловік/дружина/мати/батько робітник в Канаді (можливо після березня, або хто без КУАЕТ, або без Українського громадянства)
-
У МЕНЯ ТАКАЯ ЖЕ СИТУАЦИЯ. Подскажите кто знает, как правильно поступить?
-
Я не пробовала, первый раз на сайте. Ну вот и вопрос как взять сращу два, если повезет?
-
Тобто замість листа офіцеру на горячій лінії зарахували?
-
Добрий день, чи знає хтось способи перекладу українського шкільного диплому для його подавання у навчальні заклади Канади? Мені потрібен як додатковий документ. Це робити через перекладачів чи може є простіші способи?
12 Jan 2024, 17:45
384821/466296
4 minutes ago