PR CUAET
-
Це не стосується подачі КУАЕТ - коли ми подаємося на продовження тому що в Канаді по КУАЕТ та маємо Український паспорт Це стосується тих хто подається тому що в них є чоловік/дружина/мати/батько робітник в Канаді (можливо після березня, або хто без КУАЕТ, або без Українського громадянства)
-
Добрий день, чи знає хтось способи перекладу українського шкільного диплому для його подавання у навчальні заклади Канади? Мені потрібен як додатковий документ. Це робити через перекладачів чи може є простіші способи?
-
Я телефонував. Одну з чотирьох- депендента що в Україні вдалося відстояти
-
Добрий день, чи знає хтось способи перекладу українського шкільного диплому для його подавання у навчальні заклади Канади? Мені потрібен як додатковий документ. Це робити через перекладачів чи може є простіші способи?
-
Через декілька днів медицина в трекері по депеденту відобразилась як pased
-
Коли у мене змінились дані і необхідно було завантажити нову декларацію від роботодавця, писала їм на імейл і отримала таку відповідь:
-
Доброго вечора. Я записалась на виготовлення закордонного паспорта, а в електронному кабінеті він не відображається. Хто стикався з такою проблемою?
-
Ok. Що таке gs?
-
Якщо у вас вже Портали, то final decision точно вже був))
-
А якщо ворк перміт дитини закінчується разом із паспортом, то немає сенсу подавати на новий перміт, адже спочатку потрібно продовжити або отримати новий паспорт. Правильно я зрозуміла? 😊
-
Final decision спочатку цього всього йде (його ви можете побачити в gs, ніякого листа не приходить) Потім Portal 1, а потім Portal 2 Після тільки ecopr ну і надішлють вам карту, це останній крок