PR CUAET
-
Я ловила для дитини 16 і вказувала послугу оформлення закордонного паспорта
-
Ви можете взяти слоти тільки собі. Чоловік має брати з свого акаунту.
-
Спасибо за ответ
-
Це проблеми імміграційного відділу? Тут більша частина місцевих не має грошей на коледж після закінчення шкіл, йдуть працюють, потім йдуть навчаються, чому повинні робити для когось виключення ?
-
гавермент це не хвилює на жаль
-
В якій приблизно годині?
-
Здравствуйте, просят повторно Довидку о несудимости для мамы. Я смотрю на сайте посольства: нужно отправить копию паспорта, драфт на 40 долларов, форму заполненную. Сроки вообще не указаны. Кто-то делал недавно? Какие сроки? И раньше вроде эту довидку из Дии нужно было приложить? Спасибо!
-
Да на 4 февраля 2025 года вчера словили в Торонто
-
З 16 років послуга "Оформлення закордонного паспорта". Хай мама ловить слот з свого особистого кабінету
-
вітання. нарешті настав той день🎉
-
Доброго вечора , підкажіть будь ласка чи з позицією retail sales associate ( full time )можна податись на Alberta opportunity stream ?
-
Супер ☺️ Дякую за відповідь 😊
-
Доброго дня, маю питання. Якщо ми подали ПР як common law, чи можу я заявку на продовження work permit подавати через свій кабінет в чоловіка додавати до своєї заявки ? Дякую дуже
-
Я теж не згадувала про TRP, але мені ворк перміт не подовжили, а залишили до дати TRP
-
ми також дзвонили. зарахували всім через добу
-
В 5 вечера по торонто время
-
У вашому випадку, оскільки ви вже подали всі документи на постійне проживання через Express Entry (CEC) і перебуваєте в процесі очікування результатів, повідомляти IRCC про коротку відпустку за межі Канади не обов’язково, якщо ви плануєте повернутися до Канади до завершення розгляду вашої справи.
-
Місцеві мають кредити та гранти від провінцій як резиденти та громадяни. Маю право на безлічі грантів від університетів. Спеціальні кредити у крайньому випадку від банків. Право на вищу освіту одне з основних. Не навчається тільки той хто не хоче.
-
На університет? Ні, ніяких знижок для українців не було. Тільки на професійне коротке навчання типу курсів. Можливо ДЕЯКІ університети в ДЕЯКИХ провінціях робили самі від себе - таке чула. Але масово - ні, офіційно в нас не було дозволу.
-
Підскажіть чи варто після отримання AOR з номером справи, подавати на новий WP? На PR подався через Nova Scotia Nominee Program
12 Jan 2024, 17:45
384890/438208
6 minutes ago