PR CUAET
-
А зараз й досі можна чи правила змінились?
-
Доброго вечора. Питання до тих хто успішно подався на номінацію. Який документ ви подавали у цьому розділі? І
-
А вас сразу и предупредили. Изначально сказали «сроков рассмотрения официальных нет». То что вы придумали таймлайн и поверили в него - это не проблемы ircc. У всех была надежда на быстрое рассмотрение, надежда не оправдалась. Но вина ли эта ircc? Нет, вы же сами отметили что вам изначально никто ничего не обещал - год будет или месяц. А с учетом изменения политики в иммиграционном направлении, это вообще чудо что программу приняли и воплотили до изменений, когда таргеты на пр были выше. Расслабьтесь и если западло ждать - подавайтесь параллельно на другие программы, это не запрещено.
-
Aos не ЕЕ програма, не треба профілю по ній. Так, ви маєте бути eligible по faw, cec, щоб створити профіль
-
❗Усього IRCC отримало 23,000 заявок за програмою возз'єднання родин, з яких станом на грудень ухвалено 367 – лише 1.5%! Українські родини ставлять під сумнів обіцянку Канади надати статус постійних резидентів за програмою возз'єднання родин, заявляючи, що заявки на постійне проживання «зникли» IRCC підтвердило «технічний збій», через який українські імміграційні заявки «зникають» із системи. На тлі скорочення імміграційних квот українські родини висловлюють занепокоєння через затримки та невизначеність у розгляді заявок на постійне проживання за спеціальним гуманітарним потоком. Цей потік був відкритий для возз’єднання сімей, які рятуються від війни, але заявники стверджують, що їхні заявки втратили або виключили з черги. Євгенія Пинчук, громадянка Канади, розповідає, що її батьки, які приїхали до Оттави за туристичною візою, подали заявку на постійне проживання ще в січні 2024 року, але досі не отримали офіційного підтвердження. «Це схоже на порушення обіцянок», – каже вона. Її батьки, які залишили бізнес у Харкові, досі не можуть отримати дозвіл на роботу і покривають медичне страхування за власний рахунок. Дані за вересень 2024 року показують, що за "українською програмою" було ухвалено лише 135 заявок, тоді як у черзі перебувало близько 17,438 заяв. Усього IRCC отримало 23,000 заявок за цим потоком, з яких станом на грудень ухвалено 367 – лише 1.5%. Затримки та зникнення заявок викликають невдоволення серед українців. Олег Задорецький з Галіфаксу стверджує, що багато заявників не отримали підтвердження подання заявки і припускають, що їхні заявки могли «загубитися». Через затримки з розглядом заяв українці з простроченими паспортами та дозволами на роботу бояться примусового повернення в Україну. Міністерство імміграції підтвердило технічний збій, через який «невелика кількість заявок» не відображається у системі, але стверджує, що жодна з них не була втрачена. Проте час розгляду заявок зростатиме через обмежені квоти на гуманітарні напрями, куди входить і ця програма: на 2025 рік заплановано 10,000 заявок, на 2026 – 6,900, а на 2027 – лише 4,300. Офіс міністра Марка Міллера заявив, що Канада продовжує підтримувати українців, які рятуються від війни. Водночас у США адміністрація президента Байдена нещодавно продовжила тимчасовий захист для понад 100,000 українців.
-
Я могу с вами по Английски, на своем языке. Так подойдет? Кстати, я к вам не обращался и ответил другому человеку, это вы меня тегнули и сказали что не будете со мной говорить. Но я в вашу сторону ни одной реплики не отпустил. Расслабьтесь тоже, вы в Канаде - это мульикультурная странная жители которой говорят на разных языках.
-
GC Key це спосіб аунтифікації для багатьох сервісів Канади, але це не єдиний спосіб, можна через банк також заходити там де аплікації - то просто IRCC account
-
Кто и где сказал что официальных сроков нет? Дайте ссылку. То что агенты кол центра отвечают there are no processing timelines for this program. Означает лишь что что по данной программа нет достаточного количества обработанных заявок чтобы почитать сроки обработки как по стандартным программам. Почитайте как ИРСС формирует processing timelines. Это только в Даной группе решили что отсутствия данным по срокам обработки означает что их можна не обрабатывать никогда. По другим специальным программам сроков нет но для Гонконга обрабатывают за 6,5 месяцев. А вы продолжаете доказывать украинцам что они такого не достойны.
-
Хочу залишити відгук про Сергія. Мені потрібна була консультація юриста якнайшвидше. О 7 ранку я написала Сергію, так як знайшла його в цій групі. І вже на 4 годину цього ж дня мені було призначено консультацію. Дуже вдячна Сергію за швидку організацію та допомогу з моїм питанням!