PR CUAET
-
Оффтоп, но рассмотрите учёбу в Атлантических провинциях. К примеру PEI, NFL или наш NB
-
а из всех гуманитарных программ (их очень много) пмж получат только 10 тысяч. а по нашей программе подалось 23 тысячи, значит остальным 13 тысяч откажут? дай боже что бы по нашей программе хотя бы 10 тысяч получило а не 1%
-
work permit with CUAET
-
17 січня 2025 р. (пт) о 13:30 на базі Суспільної служби українців Канади - Торонто (адреса: 2445 Bloor St West, ст. метро Jane) пройде безкоштовний семінар на тему "Імміграційні можливості для українців у Канаді", який проведе ліцензований канадський імміграційний консультант д-р Андрій Зав'ялов (R1034357). На семінарі поговоримо про: - продовження дозволу на роботу, - гуманітарну програму, - Canadian Experience Class, - відбори за професіями, - провінційні програми. Ви зможете поставити свої питання напряму під час або після семінару. Семінар онлайн не транслюватиметься. Запрошуємо!
-
23 тисчi заяв
-
Є в Альберті і ЕЕ стріми, але АОС до них не належить. Пишіть ні і йдіть далі
-
До речі, а 23 тисячі - це 23 тисячі заяв чи 23 тисячі людей в заявах?
-
Дякую, там є питання "Are you currently in the federal Express Entry pool?". Можу створити тільки після того як буду eligible для цього, вірно?
-
В плані не задача підтримувати. А кому як не українцям підпримати один одного? Що поганого якщо українська громада буде зростати в Канаді?
-
17 січня 2025 р. (пт) о 13:30 на базі Суспільної служби українців Канади - Торонто (адреса: 2445 Bloor St West, ст. метро Jane) пройде безкоштовний семінар на тему "Імміграційні можливості для українців у Канаді", який проведе ліцензований канадський імміграційний консультант д-р Андрій Зав'ялов (R1034357). На семінарі поговоримо про: - продовження дозволу на роботу, - гуманітарну програму, - Canadian Experience Class, - відбори за професіями, - провінційні програми. Ви зможете поставити свої питання напряму під час або після семінару. Семінар онлайн не транслюватиметься. Запрошуємо!
-
Та ви шо? Нещодавно саме Ви мені відповіли що бажаєте всім швидких пр бо і самі чекаєте ( для себе чи рідних немає значення), так ці самі люди і роблять щось щоб ви чи ваші рідні в тому числі отримали цей пр. То як це називається?
-
Надо указывать.
-
От таких історій дуже багато, коли люди були впевнені, витрачали час і кошти, а у висновку таке…
-
Можна разом зібратись і написати лист з проханням прискорити і додати офіцерів на нашу програму?
-
WP дають лише на три роки, або до закінчення строку дії паспорту. Тобто в вашому випадку на 8 місяців.
-
В нас так само. 17 лютого отримали останній документ для провінційної, а 15 лютого закрили програму на пів року.
-
Спасибо, может будет кому то полезен ваш совет ☺️. У нас в заявках пенсионеры. Я просто работаю в высшем образовании и тема эта близка, особенно когда говорят что у местных вот тоже возможности учится нет, а вы тут понаехали и хотите учебы по дешевле. У местных все карты в руки учится а цены для иностранных завышены в 10 раз.
-
Я не обесценивал ничью работу. И поддерживать соотечественников не моя задача. Сорри. Вы немного смешали мягкое с теплым.
-
Ідентична ситуація, тільки це я працювала на жахливій роботі і «збирала бали»
-
с помощью адвоката. это серьезная ситуация
12 Jan 2024, 17:45
384942/435869
4 minutes ago