PR CUAET
-
ну, тут на самом деле можно поспорить final decision у человека уже был, тоесть кейс рассмотрели и вынесли окончательное решение (на то оно и final decision) а P1, P2 и eCOPR это уже стадии lending, грубо говоря стадии оформления уже вынесенного решения. Хорошо что сообщили в IRCC, но мне кажется уже ничего не поменяется и отменять ничего не будут. Если тревожно - возьмите консультацию у иммиграционного консультанта, ну или так спросите, они часто в чате просто так отвечают
-
Дякую я досі не вірю,що вдалося так швидко це зробити😁
-
Ви є учасником цієї програми і Вас влаштовую що немає термінів і швидкість з якою працюють з документами?
-
А якщо вже подали в паперовій формі на TRP+WP десь місяць тому, а зараз отримали нові паспорти, то можна податися ще на WP онлайн?
-
Так,я сьогодні встигла зловити слот для сина в Торонто на 9 липня
-
Дякую вам за цю інформацію! Є питання чи не буде логічніше мати таку послідовність: - Подати ТРП паперово - отримати тимчасовий номер справи від ІРЦЦ по ТРП - і тоді вже подавати ВП з листом проханням, видати документ на мейнтейнед статус до отримання результату по ТРП Бо як я зрозумів з вашого повідомлення, треба одночасно робити заявки, і через те що інша в тебе на папері, ти фактично кажеш, я забовязуюсь подати ТРП.
-
Доброго вечора. Програма ЕЕ СЕС. Маю намір зробити евалюацію дипломів для отримання додаткових балів. Маю один диплом молодшого спеціаліста два роки по одній спеціальності. Потім по іншій спеціальності отримала диплом бакалавра чотири роки та диплом магістра рік та кілька місяців. Будь ласка, скажіть скільки дипломів треба евалювати? Усі три? Чи достатньо одного (магістра)? Дякую
-
Також додам до вашого останнього параграфу… надання підтвердження що заява вже була надіслана поштою буде дієвим доказом що TRP вже подано. Тому краще подавати (відправляти) першою заяву на TRP > подача на WP extension + post office receipt + explanation.