PR CUAET
-
А де можна почитати що потрібно на подачу на новий visitor record? В нас закінчується за 3 тижні
-
Те що було описано в наведеному вами дописі це лише тлумачення Варіанту 2.
-
Мое сообщение было как нельзя кстати к сегодняшней дискуссии, которую Вы в связи с понятной только Вам неприязнью к украинцам здесь начали поднимать.
-
Дякую я досі не вірю,що вдалося так швидко це зробити😁
-
Заява на TRP - паперова. До поки офіцер візьме справу в руки і видасть номер пройдуть місяці.
-
Ви є учасником цієї програми і Вас влаштовую що немає термінів і швидкість з якою працюють з документами?
-
Завтра ловить на 10 июля, я правильно понимаю? Всё, что якобы сейчас свободно на самом деле занято...
-
Так, все вірно, у мене дозапросили паспорт на чоловіка
-
То є якісь конкретні особи, бо я тут не часто заглядаю?
-
Поздравляю 🎉🥂😉
-
А якщо вже подали в паперовій формі на TRP+WP десь місяць тому, а зараз отримали нові паспорти, то можна податися ще на WP онлайн?
-
Так,я сьогодні встигла зловити слот для сина в Торонто на 9 липня
-
Від крайності різниць між вашими відповідями у мене аж око сіпатися починає)
-
Дякую вам за цю інформацію! Є питання чи не буде логічніше мати таку послідовність: - Подати ТРП паперово - отримати тимчасовий номер справи від ІРЦЦ по ТРП - і тоді вже подавати ВП з листом проханням, видати документ на мейнтейнед статус до отримання результату по ТРП Бо як я зрозумів з вашого повідомлення, треба одночасно робити заявки, і через те що інша в тебе на папері, ти фактично кажеш, я забовязуюсь подати ТРП.
-
Оновіть дані в резерві чи через саму Дію У нас все вже працює Був глюк на пару годин тільки
-
Доброго вечора. Програма ЕЕ СЕС. Маю намір зробити евалюацію дипломів для отримання додаткових балів. Маю один диплом молодшого спеціаліста два роки по одній спеціальності. Потім по іншій спеціальності отримала диплом бакалавра чотири роки та диплом магістра рік та кілька місяців. Будь ласка, скажіть скільки дипломів треба евалювати? Усі три? Чи достатньо одного (магістра)? Дякую
-
Також додам до вашого останнього параграфу… надання підтвердження що заява вже була надіслана поштою буде дієвим доказом що TRP вже подано. Тому краще подавати (відправляти) першою заяву на TRP > подача на WP extension + post office receipt + explanation.
-
Дуже схоже саме на якісь паузи. А та єдина аплікація за 13 січня з AOR - виглядає наче один офіцер просто забув про «наказ» і опрацьовував її , а потім йому швиденько нагадали, що в українців наразі знов «пауза» 🤪
-
доброго вечораб подаю заявку на продовження ворк перміту, доходжу до форм і маю ось таке - при загрузці форми основноі мені пише що не співпадає дата закінчення у анкеті і у заявуці. я вже мільон разів усе перевірила, наче все однаково. як з цим боротися, хто знає,
-
Спасибо огромное 🫶🍀
12 Jan 2024, 17:45
385071/453513
31 minutes ago