PR CUAET
-
Дякую вам за цю інформацію! Є питання чи не буде логічніше мати таку послідовність: - Подати ТРП паперово - отримати тимчасовий номер справи від ІРЦЦ по ТРП - і тоді вже подавати ВП з листом проханням, видати документ на мейнтейнед статус до отримання результату по ТРП Бо як я зрозумів з вашого повідомлення, треба одночасно робити заявки, і через те що інша в тебе на папері, ти фактично кажеш, я забовязуюсь подати ТРП.
-
Доброго вечора. Програма ЕЕ СЕС. Маю намір зробити евалюацію дипломів для отримання додаткових балів. Маю один диплом молодшого спеціаліста два роки по одній спеціальності. Потім по іншій спеціальності отримала диплом бакалавра чотири роки та диплом магістра рік та кілька місяців. Будь ласка, скажіть скільки дипломів треба евалювати? Усі три? Чи достатньо одного (магістра)? Дякую
-
Також додам до вашого останнього параграфу… надання підтвердження що заява вже була надіслана поштою буде дієвим доказом що TRP вже подано. Тому краще подавати (відправляти) першою заяву на TRP > подача на WP extension + post office receipt + explanation.
-
доброго вечораб подаю заявку на продовження ворк перміту, доходжу до форм і маю ось таке - при загрузці форми основноі мені пише що не співпадає дата закінчення у анкеті і у заявуці. я вже мільон разів усе перевірила, наче все однаково. як з цим боротися, хто знає,
-
Я на 90% впевнений що ви праві. Проте, не забувайте що формально це робить ПР нелегітимним бо були порушені умови номінації і т.д… чи хотілося б усе життя боятися що хтось колись може підняти цю справу та відкатити ПР та громадянство я не знаю. Проте, на мою думку, найкрутіший варіант тут це знайти роботу яка під номінацію підпадає і повідомити ірсс та провінцію що знайшов роботу не переживайте все окей 👌 Тоді в будь-якому разі все буде трохи простіше. Але повторюсь на 90 відсотків що екопр дадуть та забудуть. І до Остапа звернутись це мабуть точно найкраще рішення в цьому випадку.
-
Так одразу як відкриються слоти перейти на 10 липня,удачі вам🤞 Так все до липня вже зайняте
-
Краще б продовжували святкувати @Bungee7 eligibility 🥳🥳🥳🥳ніж вгамовувати одну людину яка свято вірить що піар по іншій такій самій програмі за пів року для інших національностей у 2024 то ок, а українці хай чекають бо всі колись чекали. А і нам нічого ж не обіцяли окрім обʼєднати сімʼї українців постраждалих через війну , а так ні - ніяких обіцянок
-
Я маю на увазі тимчасовий номер, як на подачі на ПР, його можна просити по телефону. Але так зрозумів) Дякую вам ще раз!
-
Честно я не верю в этот один кейс, думаю человек просто написал чтоб суеты навести, кроме него за несколько дней ни один человек не написал что получил АОР
-
Ну, всегда есть вероятность что офицеру в голову что-то стрельнет, тут никто не застрахован к сожалению. Надо мнение эксперта как точно организована логика внутри IRCC. Но да, мне кажется что после FD - все, хоть трава не расти (если конечно там не случай подделки документов и misrepresentation, но то совсем другой случай)
-
Вы мне еще и неприязнь к украинцам приписали. Откуда и как? Несколько месяцев назад я сказал что это неправильно что ircc позволили людям приехать в Канаду, податься по программе, и уехать обратно в условную Польшу без малейшего интереса жизнь в Канаде или переезжать после получения ПР. Против меня ополчились, тоже обвиняли и говорили что все ок - правила не запрещают же. Сейчас ситуация така, что с введением квот, вы можете не получить пр в этом году, потому что ему дадут кому-то в условной «Польше», кто получит карточку и останется там в Варшаве дальше, потому что ему Канада не нужна. А вы будете ждать Новый год и новые каоты. Меня тогда за эти мысли обвинили в неприязне к украинцам. Сейчас из-за того что я цитирую ирсс - меня опять обвиняют в том же. «У нас война, дайте нам пр» - ирсс дали wp на 6 лет. Пр - это уже не про войну.