Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t484160513T Offline
    t484160513T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Збираюсь подаватись на продовження ворк перміту і в мені потрібно завантажити свідоцтво про шлюб. Скажіть будь ласка, чи підходить переклад на англійську завірений українським нотаріусом в Україні , але без апостілю ? Може хтось стикався?(для CUAET підійшло)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ТигрЪ
    wrote on last edited by
    @OstapBosak Вопрос а нужно ли подгружать новый ворк пермит, если старый все еще действует?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Старовойтова
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Строить предположения и развивать легенду можно до бесконечности вы же это понимаете. Изначально я ответил конкретно на реплику что почему так долго и процитировал ирсс сайт где они говорят у нас нет сроков и также они прямо говорят о том, что во время ожидания рассмотрения этой аппликации вы можете подаваться на другие. Украинцы которые заехали подались и уехали без планов на жизнь в Канаде вставили нам же палки в колеса. Потому что они занимали очередь в квотах бессмысленно. Почему из-за того что я просто указал на эти три факта меня успели обвинить во всем, в чем можно. Но это не меняет того, что я указал правдивые утверждения.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5064983417T Offline
    t5064983417T Offline
    Hanna Troshina
    wrote on last edited by
    Усім доброго здоров'я , маю таке питання як краще підготувати українські документи до подачі (просто перекласти з сертифікованим перекладачем провінції чи апостилювати в Україні)?я другорядний аплікант , перший раз коли подавались перекладала свідоцтво про народження внутрішній паспорт та витяг з несудимості з сертифікованим перекладачем нашої провінції , мало відмову (не через мої документи) але на другий раз чесно вже страшно і хочеться все зробити залізобетону тому і питаю тут 😅😵‍💫 (на консульську легалізацію взагалі не маю Надії бо там все робиться по 100 років)
    1 Reply Last reply
    0
  • t332665383T Offline
    t332665383T Offline
    Marharyta Yurko
    wrote on last edited by
    Дякую що поділились 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    номер анкеты один. можно сделать запрос ноутс отдельно на каждого члена семьи от его имени, прикрепить первую страницу паспорта для каждого в его запрос. uci каждому свой личный прописать только если у вас никто конкретно не застрял нигде (муж -депендент попал на доп проверку по безопасности), то достаточно посмотреть, что у главного аппликанта происходит.
    1 Reply Last reply
    0
  • t890575999T Offline
    t890575999T Offline
    Vicky Salatiuk
    wrote on last edited by
    Дуже вам дякую за інформацію! Багато що прояснило так як знаходимося в такі й же ситуації Чи знаєте людей у яких вийшло отримати ці документи після такої подачі і як довго зайняло отримати і те і те?
    1 Reply Last reply
    0
  • t629211922T Offline
    t629211922T Offline
    Svitlana Nikitenko
    wrote on last edited by
    Доброго вечора , підкажіть будь ласка , якщо я маю слот на завтра для сина 13 років, чи можуть вони замість сина зробити паспорт чоловіку? Можливо, в когось була така ситуаіція, бо не встигнемо подати на WP. Торонто.Дякую❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, если сталкивались по форме ds 160. Не могу загрузить фото. Уже ходил делал заново с фотографом. Постоянно даёт ошибку. Не соответствует стандартам. Появлятся сообщение "submit new photo along with your confirmation page and passport". Гружу разные фото и все одно. Хотя фотограф по всем правилам сдеал. Это надо уже отправить опять когда все проверенно на самой последней стадии?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1006218973T Offline
    t1006218973T Offline
    Daria Tsubka
    wrote on last edited by
    Доброго вечора Може хто знає відповідь на таке питання, бо ніде не можу знайти точної інформації Чи потрібно проходити заново медичний догляд для продовження ворк перміту, якщо працюєш в daycare? Там наче два рази є це питання для уточнення, не можу зрозуміти чи знову треба проходити, чи тоді як знімала обмеження цього достатньо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔤🔤🔤🔤🔤  🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
    1 Reply Last reply
    0
  • t5303619960T Offline
    t5303619960T Offline
    Nataliia Yylmaz
    wrote on last edited by
    трошки не розумію - дата біля підпису має бути не сьогоднішня?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    youtu.be/ffMD7gmYFzg?si=dBV_7c1QznTlKZuq
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    @barbican_ca @barbican_imm спеціалізується по Атлантичним програмам. Робили з нею вебінар нещодавно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталі
    wrote on last edited by
    А хтось намагався це робити(переоцінювати лісенінг та рідінг)?На офіційному сайті ці позиції також є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔤🔤🔤🔤🔤  🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Що робити, коли в формі підсвічується чорним і не видно , що писати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2074352109T Offline
    t2074352109T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Тут і вкінці та сама дата-сьгодні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Подскажите как оплачивать AIP. Цена 1523 CAD включает жену или надо платить отдельно как за двоих взрослых (1523*2=3046 CAD)? Дякую/Спасибо
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags