PR CUAET
-
Закину своїх 5 копійок і втечу 🙂 Насправді поняття «квота» в контексті канадської імміграції має 2 значення: 1. Квота аплікацій для певної програми. Наприклад, кажуть що квота 10000. Видали 10000 АОРів і все, більше заявок не приймають. 2. Квота виданих КОПРів на рік Так ось, для цієї програми не було квоти 1 категорії. В статті ж говорять про квоту 2 категорії
-
Два зовсім протилежні досвіди🤪
-
Так, в нормі. Спробуємо завтра …
-
Я надеялась, что вы поймете что я хотела написать, ну что ж , попробую объяснить без аналогий. Практически с нашей программой стартовали другие программы, с очень похожими условиям и то же без озвученных сроков рассмотрения, только за год их тысячами рассматривали, а нас две сотни. Именно этот момент и заставил задуматься, почему же если нам говорят про мало сотрудников, квоты и что это нормально долгое рассмотрение, и потом видя все те цифры понимаешь, что и сотрудников достаточно и квоты нормальные и необязательно должны долго рассматривать, а просто нас не планируют рассматривать. Вот мы и хотим узнать причину такого игнорирования нашей программы. А это возможно только если кроме нас кто-то будет знать что существует такая проблема. Соответственно надо говорить об этом из каждого утюга. Еще раз повторю, если бы по всем схожим стримам были ориентировочно одинаковые цифры полученных ПР за год, мы точно ничего не сказали бы за сроки.
-
зараз вже не буду, завтра займусь, напишу, чи допомогла, дякую
-
Просто приїхати, реєстрація не потрібна
-
Добрий вечір, шановна громадо! Маю питання, можливо хтось вже це робив: подаюся на продовження wp - старий закінчується в липні 2025, як і віза, і мій паспорт. Продовжую перміт на основі нового закордонного паспорту. Питання: після отримання нового перміту чи можна на його основі подаватися на візу, щоб вклеїти її вже в новий паспорт? Наперед вдячна за відповідь.
-
Девушка, предоставьте источники где можно увидеть с какой скоростью обрабатываются другие заявки , пожалуйста 🙏
-
Ну ваші слова про сидіть чекайте 5 років я не можу інтерпретувати ніяк інакше як - сидіть і чекайте. Бачачи як іншим націям дають пр за 6,5 міс це логічно що виникають питання- а чого сидіти чекати? Є ініціативні люди - круто, погнали. Буде результат- всі у виграші, не буде- про крайній мірі люди розумітимуть що вони робили, намагалися і це не спрацювало і таке буває. Але це також досвід.