PR CUAET
-
-
Дякую за відповідь. Стали в чергу в Торонто і Едмонтон. Чекаємо. Паспорт у дитини закінчується 7 лютого. ((
-
Вам еще чуть чуть, у меня сентябрь. Надеюсь хоть до кончины пр получить 😂
-
Усім привіт.підкажіть пліз де можна зробити фото 10*15 у Едмонтоні.Усім гарного дня
-
Усім вітання ,підкажіть будь ласка хто робив пришвидшений паспорт і наскільки швидко він прийшов ?
-
Так, дивна позиція уряду: давати по 200 тис в рік PR жителям Індії, де немає війни і не дати нещасних 20тис жителям країни, яку щодня бомблять. Канада ж завжди підтримувала Україну. Дивно. Підтверджується теза що Зеленський просить всі країни сприяти поверненню людей і не прокладати шляхи для натуралізації
-
Я напевне не знаю як це в Канаді відбувається бо я орієнтуюся як в Україні пришвидшено робиться чи є тут так ,як що зловити слот і замовити пришвидшено то скільки часу чекати ?
-
Ще не продовжували. Краще в Едмонтон чи Торонто? Їй 6 років. А потім після продовження в ircc для продовження study permit?
-
Юліана Волошина, та журналістка яка першою освітила проблему з нашою програмою і завдяки чому справи декого просунулись вперед, дала інтерв'ю томумрепортеру з газети Торонто стар. Висвітила всі проблеми програми з якими стикаються українці. Цікаво буде послухати і побачити результат.