PR CUAET
-
Усім вітання ,підкажіть будь ласка хто робив пришвидшений паспорт і наскільки швидко він прийшов ?
-
Так, дивна позиція уряду: давати по 200 тис в рік PR жителям Індії, де немає війни і не дати нещасних 20тис жителям країни, яку щодня бомблять. Канада ж завжди підтримувала Україну. Дивно. Підтверджується теза що Зеленський просить всі країни сприяти поверненню людей і не прокладати шляхи для натуралізації
-
Я напевне не знаю як це в Канаді відбувається бо я орієнтуюся як в Україні пришвидшено робиться чи є тут так ,як що зловити слот і замовити пришвидшено то скільки часу чекати ?
-
Ще не продовжували. Краще в Едмонтон чи Торонто? Їй 6 років. А потім після продовження в ircc для продовження study permit?
-
Юліана Волошина, та журналістка яка першою освітила проблему з нашою програмою і завдяки чому справи декого просунулись вперед, дала інтерв'ю томумрепортеру з газети Торонто стар. Висвітила всі проблеми програми з якими стикаються українці. Цікаво буде послухати і побачити результат.
-
Дякую за допомогу 🙏
-
Согласна с вами. Только один момент, пенсионеры (которых большинство в этой программе) и Украине не очень то надо. Конечно и Канаде они не очень надо, поэтому и решили что сделаем реверанс перед Украиной и покажем большую поддержку затягиванием процесса рассмотрения, что бы люди вернулись назад. Ну а рассматривать только молодых и перспективных они же не могут, поэтому под шумок попали все
-
Поїдемо разом але подавати буде дружина. Менше проблем буде. Сподіваюсь. 🤞 дякую велике за уточнення цього моменту.
-
Тут такого немає. Паспорт виготовляється в Україні, зазвичай це займає тиждень-два, але іноді бувають різні затримки одна з таких була в кінці минулої весни тоді люди кілька місяців чекали поки виготовлять паспорти. Зараз помічаю що є затримка у тих хто подавався в кінці грудня. Якщо якісь такі затримки виникнуть коли будуть виготовляти ваш паспорт ви на це ніяк повпливати не зможете. Ще може бути таке що у вас десь в системі буде висіти зайвий третій не анульований паспорт, тоді вам не почнуть виготовляти новий поки ви не анулюте один зі старих. Єдине на що ви можете вплинути це замовити пришвидшену кур'єрську доставку замість дип пошти. Але і тут є нюанси. Бо наприклад сама доставка займає тижні два, але спочатку вам треба буде відправити заяву і квитанцію до консульства і дочекатись поки консульство передасть вашу заяву до МЗС, а вже вони передадуть паспорт кур'єру. Це може зайняти кілька тижнів. І навіть після доставки страждання не закінчуються бо після того як паспорт прибув до консульства його ще мають внести в систему, а це також може зайняти 1-3 тижня. Тож по термінам тут все дуже непередбачувано і залежить від вашої особистої удачі.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка хто знає. В мене така ситуація - подався на новий WP з одним паспортом, поки чекав отримав новий, а старий забрали. Хочу оновити дані(вказати новий паспорт) в заявці на новий WP, але не можу знайти де, чи маю я подати ще одну заявку з новим паспортом чи отримати WP та потім попросити оновити дані WP на новий. Дякую!