PR CUAET
-
Ответом на емейл с запросом
-
Зараз тільки останніх брали в розгляд - це 13 січня 2024... А беруть у розгляд по черзі, тому лише чекати...
-
Жоден директор( сама) листів підтримки не надасть. Тут надто багато важить субординація. Пишіть на мейл конкретним вчителям вашоі дитини. Вчителю музики/ фізри і тд, хоч один( який хвалив дитину перед цим, ) надасть. До речі, ви в такому ключі і звертайтеся в листі на мейл тому вчителю. Добрий день, зважаючи на такі щоденні успіхи моєі дитини про які ви неодноразово пишете, чи не можу я попросити вас написати про ці шкільні успіхи в листі підтримки, оскільки ми подаємося … і тд
-
Доброго дня! Я подавалась всередині липня і досі нічого не приходило, крім автоматичного листа від ircc , який одразу приходить. Скажіть , будь ласка, це нормально? І в інших так?
-
можна не віддавати, там треба написати заяву, щоб залишити собі (за умови що у вас буде тільки 2 паспорти)
-
Дякую за підтримку в чаті
-
Так, бо там буде процес лендінгу, де ви будете декларувати, що ви знаходитесь в Канаді.
-
Так, я якраз послухала і тому одразу написала це запитання
-
Тобто коли фінальне рішення, бажано осісти? Бо я планую перелітати кожні 3тижні
-
Вище знайшла інфо що продовжують
-
не повірите, але знаю умови цієї програми)
-
Ви правда очікуєте від людини що вона краще за вас буде знати умови ВАШОЇ програми? Чи це не ризиковано, як думаєте?
-
TFSA не згенерує Вам T5 так як він не оподатковується. Щодо кріпти - ви її тільки купували чи і продавали? Але загалом - Світлана права, ще рано для Т5
-
ну виконувати умови tech pathway) якщо ви їдете у відпустку на 2-3, то без проблем (бажано до фінального рішення)
-
Доброго ранку.Можливо хтось володіє інформацію,коли можна забрати паспорт в Торонто .
-
Якщо це був провінціальний tech pathway?
-
2 місяці тому вони розглядали 12 січня 2024....
-
Дякую! Не підскажете по списку документів? Чи просто робити скрін з додатку Дія?
-
Підскажіть будь ласка, як змінити дані паспорта? Треба нову ds робити? І наново оплачувати? Знаю що можна один раз змінити і боюся помилитися
-
так
12 Jan 2024, 17:45
385413/430124
about a minute ago