PR CUAET
-
TFSA не згенерує Вам T5 так як він не оподатковується. Щодо кріпти - ви її тільки купували чи і продавали? Але загалом - Світлана права, ще рано для Т5
-
Дякую! Не підскажете по списку документів? Чи просто робити скрін з додатку Дія?
-
User Дмитрий has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня! Чекаю на продовження ворк перміту з березня 2024-го року. Чи є хтось хто також чекає з березня? Чи є щось що можна зробити щоб нагадитись офіцеру? Листи не веб форму пишу щомісяця але отримую generic відповідь що все нормально чекайте В самого ворк перміт закінчується в травні 2025
-
Добрый день.Что значит work permit за 2 месяца до окончания старого work permit. У девушки из Украины есть work permit до 2026 года. Но хотелось бы сейчас до конца марта продлить ещё на 3 года, так как есть новый паспорт. Можно податься, не должны отказать? Остаётся ведь ещё примерно 1.5 года до конца имеющегося work permit. Спрашиваю на русском, я из Молдовы, но интересуюсь для человека из Украины. Спасибо за ответ.
-
Ох і таймінг в них …….(
-
Скажіть будьласка,не получається за вписатися на паспорт дитині,до серпня паспорт!я поїду продовжити так до консульства,чи можна на основі продовженого подати на візітор рекордс?дитина з вересня йде в Кіндер гарден!і якщо я продовжую і червні і одразу подам на продовження,якщо до вересня не прийде,як буде дитина без статусу?