PR CUAET
-
Дякую! Не підскажете по списку документів? Чи просто робити скрін з додатку Дія?
-
User Дмитрий has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня! Чекаю на продовження ворк перміту з березня 2024-го року. Чи є хтось хто також чекає з березня? Чи є щось що можна зробити щоб нагадитись офіцеру? Листи не веб форму пишу щомісяця але отримую generic відповідь що все нормально чекайте В самого ворк перміт закінчується в травні 2025
-
Добрый день.Что значит work permit за 2 месяца до окончания старого work permit. У девушки из Украины есть work permit до 2026 года. Но хотелось бы сейчас до конца марта продлить ещё на 3 года, так как есть новый паспорт. Можно податься, не должны отказать? Остаётся ведь ещё примерно 1.5 года до конца имеющегося work permit. Спрашиваю на русском, я из Молдовы, но интересуюсь для человека из Украины. Спасибо за ответ.
-
Ох і таймінг в них …….(
-
Скажіть будьласка,не получається за вписатися на паспорт дитині,до серпня паспорт!я поїду продовжити так до консульства,чи можна на основі продовженого подати на візітор рекордс?дитина з вересня йде в Кіндер гарден!і якщо я продовжую і червні і одразу подам на продовження,якщо до вересня не прийде,як буде дитина без статусу?
-
Ще раз поясню для всіх. Директор вашу дитину бачить при вступі і потім, краєм ока зрідка зустрічається поглядом по школі. Директор не навчає вашу дитину. Звідки він може знати вашу дитину детально настільки, щоб писати листи підтримки?? Ви здружилися з директором? Тут це неприйнятно, тут любимчиків нема. Тож чому часто пишуть і дивуються що директори не надають цих листів? Директори надають вам рівно те на що вони компетентні- зріз відвідування і уроки які дитина відвідує. Все що далі- виходить ЗА РАМКИ компетенції директора і порушує субординацію в школі. Бо написавши такого листа, директор ВИДІЛЯЄ одного конкретного учня, « записуючи» його в « друзі». Нарешті я пояснила та, щоб надалі було без питань про « директор не надав лист підтримки». Просвть КОНКРЕТНИХ ВЧИТЕЛІВ вашої дитини, які вчать вашу дитину і відповідно бачать іі успіхи щодня, і навіть при цьому можуть не надали лист бо знову ж таки, це означає» виділити одного учня серед інших». Тому обовязково вказуйте ім, ДЛЯ ЧОГО вам треба той лист, що ви подаєтеся і цей лист хочете прикріпити до аплікацї. Щоб вчитель знав що ви не плануєте хвалитися лим листом серед інших. І тоді вам вчителі нададуть такі листи. Ще раз, не просто» пані Сара, надайте нам лист підтримки про успіхи сина», а « пані Сара, ми подаємося на ПР, і саме зараз збираємо листи пвдтримки від друзів, знайомих, з роботи і від вчителів, ці листи є невідємною частиною нашоі подачі. Чи не могли б ви описати успіхи нашоі дитини в школі? Ви писали що він успішний в( називаєте предмети). Можете в кінці навіть надати шаблон того як ви бачите цей лист (коротенько, (!!) далі вчитель зрозуміє що від нього хочуть).
-
@MariaSukhovetska [5075969864] попереджений (1 з 3). Причина: вчора вже закрили тему. флуд у іншій гілці.