PR CUAET
-
Ще раз поясню для всіх. Директор вашу дитину бачить при вступі і потім, краєм ока зрідка зустрічається поглядом по школі. Директор не навчає вашу дитину. Звідки він може знати вашу дитину детально настільки, щоб писати листи підтримки?? Ви здружилися з директором? Тут це неприйнятно, тут любимчиків нема. Тож чому часто пишуть і дивуються що директори не надають цих листів? Директори надають вам рівно те на що вони компетентні- зріз відвідування і уроки які дитина відвідує. Все що далі- виходить ЗА РАМКИ компетенції директора і порушує субординацію в школі. Бо написавши такого листа, директор ВИДІЛЯЄ одного конкретного учня, « записуючи» його в « друзі». Нарешті я пояснила та, щоб надалі було без питань про « директор не надав лист підтримки». Просвть КОНКРЕТНИХ ВЧИТЕЛІВ вашої дитини, які вчать вашу дитину і відповідно бачать іі успіхи щодня, і навіть при цьому можуть не надали лист бо знову ж таки, це означає» виділити одного учня серед інших». Тому обовязково вказуйте ім, ДЛЯ ЧОГО вам треба той лист, що ви подаєтеся і цей лист хочете прикріпити до аплікацї. Щоб вчитель знав що ви не плануєте хвалитися лим листом серед інших. І тоді вам вчителі нададуть такі листи. Ще раз, не просто» пані Сара, надайте нам лист підтримки про успіхи сина», а « пані Сара, ми подаємося на ПР, і саме зараз збираємо листи пвдтримки від друзів, знайомих, з роботи і від вчителів, ці листи є невідємною частиною нашоі подачі. Чи не могли б ви описати успіхи нашоі дитини в школі? Ви писали що він успішний в( називаєте предмети). Можете в кінці навіть надати шаблон того як ви бачите цей лист (коротенько, (!!) далі вчитель зрозуміє що від нього хочуть).
-
@MariaSukhovetska [5075969864] попереджений (1 з 3). Причина: вчора вже закрили тему. флуд у іншій гілці.
-
О каких именно программах вы говорите? О тех где был или есть лимит на колличество аппликаций, как всего 5000? И с нереальными условиями спонсорства и так далее. Плюс эти люди все время ждут подтверждения в небезопасной стране. Что в противовес для украинцев сделали? Разрешили получить открытое рабочее разрешение на года, с продлением, такого никогда не было, без лимита ни по Куает ни по программе воссоединения, и вообще без каких либо условий. По Куает вообще очень много заехало кто в Украине уже десятилетиями не был, и с российскими паспортами также. Они ждут в Канаде в безопасном месте поэтому естественно приоритет тем, кто как те же «Американцы» как уже кто то писал у них причина в том что небезопасно находиться дома. Не понимаю когда сравнивают Марс и Юпитер 🙄😏 та же программа для жителей Газы, у которых события похлеще разворачиваются чем в Украине, вы читали условия программы? Если нет, почитайте и я думаю может поймете что то. И там и там погибают дети.
-
Незнали скоріше за риночну ціну!будинок коштував 299,ріелтор продав за 320,риночна зараз 308(((а місто оцінило в 348!ми ще й ремонт зробили та реставрували дім !нас добре ріелтор обкрутив,зналаб його б не брала!(((
-
1.www.instagram.com/nook_and_cranny_inspections?igsh=d3RjbWNyaGx5cmtq Я ріелтор в Калгарі, зазвичай працюю з двома цими компаніями, якісна, професійна незалежна інспекція. Ціни приблизно однакові 2.www.homeinspectionscalgary.ca/
-
О каких именно программах вы говорите? О тех где был или есть лимит на колличество аппликаций, как всего 5000? И с нереальными условиями спонсорства и так далее. Плюс эти люди все время ждут подтверждения в небезопасной стране. Что в противовес для украинцев сделали? Разрешили получить открытое рабочее разрешение на года, с продлением, такого никогда не было, без лимита ни по Куает ни по программе воссоединения, и вообще без каких либо условий. По Куает вообще очень много заехало кто в Украине уже десятилетиями не был, и с российскими паспортами также. Они ждут в Канаде в безопасном месте поэтому естественно приоритет тем, кто как те же «Американцы» как уже кто то писал у них причина в том что небезопасно находиться дома. Не понимаю когда сравнивают Марс и Юпитер 🙄😏 та же программа для жителей Газы, у которых события похлеще разворачиваются чем в Украине, вы читали условия программы? Если нет, почитайте и я думаю может поймете что то. И там и там погибают дети.