PR CUAET
-
А які дії з дипломом європейського зразка? Може хтось підказати?
-
Но я реально последние 2 текста очень плохо поняла
-
Надо было. Но я много читаю на английском и моя специализация - книжная индустрия. Я анализирую тексты
-
Я теж думала, що за writing буде найвища оцінка. Але я не буду перераховувати. Боюся отримати менше))))
-
Toronto downtown - University Ave
-
Можливо не повезло з екзаменатором, але я був впевнений що здав набагато краще, тому і вирішив спробувати довести це
-
а де складали? в NE чи SW?
-
Як вони тоді роблять розрахунок взагалі?)
-
З 8 на 11?))) Нічого собі
-
А зачем вам ее получать, если вы в Польше еще? Из Канады сделаете уже, недели 2-3 все занимает
-
Склав екзамен 5-го числа, за тиждень отримав результати: Listening - 10 Reading - 9 Speaking - 11 Writing - 8. Подав re-evaluation request на Writing, так як був дуже незгоден з результатом. На мою думку, я написав writing набагато вище за 8. Сьогодні, через 8 днів, прийшли результати re-evaluation. Змінили на 11
-
Перепрошую Остапе, в мене ще виникло питання щодо PR. В тому випадку, який ви предоставили, людина показала свою недоброчестність одразу. А якщо, у такому випадок, що після отримання PR, почати планувати переїзд, що по хорошому може зайняти не меньше півроку, і після переїзду виїхати за кордон наприклад та повернутися до провінції, до якої переїхав, чи можуть в такому випадку до людини виникнути питання на кордоні, чого вона прилетіла, саме до цієї провінції, а не до тої, яка тебе номінувала? Та дійсно, чи можуть виникнути проблеми при отриманні громадянства, у випадку переїзду? І також ще хотів спитати, що таке Wt?
-
У нас так складається, що скоріш за все підемо по провінційний програмі, тому поки що достатньо і цьогр
-
Можна за 2-3 місяці активувати пасивний словниковий запас, який відображає саме Reading. Це такий, який знаю, але не використовую. В мене окремий сет з такими словами, який я знаю, але не використовую + окремі обороти для складних речень + be more specific + more details. Весь секрет Confidence, Fluency, Havy Vocabulary і в вас магічні всі 9, які додають вам 78 балів в Express Entry.
-
College of New Caledonia Childcare (certificate program)
-
Результат достатній для вступу в коледж і express entry. А все інше - амбіції) сподіваюся покращити результат згодом.