PR CUAET
-
Разница есть, я ж говорю вы не владеете информацией. Херсон оккупировали после 2022. Я говорю о Донецке который с 2014, и о тех кто там остался и жил все эти года до 2022 или даже больше. Разница есть насильно или добровольно.
-
На довше ніж дія паспорта, WP не продовжать. Негайно робити новий паспорт
-
Але хоча б попробувати вияснити ситуацію,пролити світло на нашу проблему могли б,є ж напевно хтось з знайомих або Українців у владних структурах, хто б міг задати ці питання .
-
Я з півдня України, але яка вам різниця з цього?) Якщо не знали, то й на Херсонщині видавали ці паспорти примусово, як і на інших ТОТ, то й що, тепер не українці? І тоді до вас питання, якщо ви визнаєте якесь днр...
-
За два місяці це подовження існуючого . Просто штампом . А новий ви можете замовити будь коли . І можете мати два одночасно
-
Дякую, спробую!
-
Доброго дня, як ви обираєте піймати слоти в Оттаві? У мене тільки Едмонтон та Торонто є в переліку...
-
300 тисяч приїхало ,де там 30-40 відсотків . Дивно що вони цю програму впіхнули в гуманітарну .
-
Нет смысла сравнивать сейчас Херсон и Донецк . Это не логично .
-
Вадиме, доброго ранку. Хочу подякувати вам як організаторів і Остапу за такий інформативний вебінар. Ви молодці!!
-
По законодавству України ви маєте право мати одночасно 2 діючих паспорта. Тому негайно робіть новий
-
В нас вчителька відмовила, і післяшкільний догляд теж, як почули про імміграцію.
-
Дізнавалась Раніше ніж за 2 місяці до закінчення дії цього не можна подавати на новий, тільки якщо немає вагомих причин як втрата і та
-
В вашому кабінеті, де ви записувались на інтерв"ю Edit
-
Дякую, буду тоді чекати. Крипту продавала також пару разів.
-
Дикие цены. Украина бюро переводов делает быстро и в 7 раз дешевле. Сила перевода такая же
-
Доброго дня) можливо хтось знає, чи можна податись на новий WP до 31 березня ще на 3 роки, але паспорт дійсний до 2026 року, якщо додати супроводжуючий лист, що на даний момент є слот в консульстві, але ще немає паспорта на руках? Дякую
-
В мене така ж ситуація. Десь бачила тут пораду що краще відізвати заявку і знову податися, але не впевнена що це хороша порада. Десь чула що через такі махінації у офіцера потім можуть бути питання.
-
Підкажіть, будь ласка, які документи, окрім резерву, потрібні для того, щоб забрати паспорт із консультва в Торонто?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, мати по приїзду в Едмонтон і отриманню вп в аеропорту сдавала біометрію. Ніяких бумаг про це немає. Але ж все таки вона садна виходить? Або знову треба здавати?
12 Jan 2024, 17:45
385473/404459
3 minutes ago