PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо паспорт закінчується у квітні і просто немає можливості до березня його оновити, але напишеш хороше пояснення то все одно не продовжать? Хтось вже так робив? Чи це кінець і треба пакуватися? Дякую
-
Я з вами згідна Ми вже другий рік крутимось над економічною програмою, кінця краю не видно.. Нам виходить затратніше по грошах і зусиллях ніж всім знайомим хто ішли по гуманітарній
-
Ну так значить коли купували була риночна 320 :) Ціну, за яку куплять, визначає ринок, а не ріелтор.
-
Я подавала по цьому пілоту, мені відмовили .
-
Ви є еміграційний консультант?
-
Усім доброго здоров'я маю таке питання, на новій довідці про несудимість для іноземних держав написано що вона не підлягає апостилізації та консульській легалізації , як її готувати взагалі до подачі?
-
Ой! Чому , можна поцікавитись?
-
Слот дуже важко зловити зараз майже усі слоти вже аж після квітня як люди казали. Навіть не знаю що робити особливо якщо врахувати що я в атлантичній провінції
-
Пожалуйста дайте ответ если знаете , потому что я не знаю что вобще делать с этим
-
Не зрозуміла, а це як?
-
Привет всем! Подскажите пожалуйста если подаваться на пиар по программе Skilled Worker, нужно ли иметь определенный заработок за год? Или без разницы какая зарплата?
-
Якщо ваш паспорт закінчується у квітні і ви його ніколи не продовжували , то за да місяця до кінця дії паспорту , продовжуєте його і подаєтесь до кінця березня на WP. Що буде після березня , невідомо