PR CUAET
-
Але кажуть, що одинарні аплікації розглядають швидше, ніж сімейні Не офіційна інформація, просто спостереження інших людей
-
На сайті Альберти є рекомендація сканувати документи з resolution 150 dpi, тоді зберігається якість та в мене вийшло втиснути 3 дипломи та школу з усім в 20мб
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Дякую!
-
Слоти це для подачі на новий паспорт (будь який час, можна одночасно мати 2 паспорти) Жива черга для продовження вашого паспорту печаткою (можливе за 2 місяці до кінця дії паспорту)
-
Торонто , Оттава , Едмонтон
-
Можна, там робите групову подачу і додаєте усіх членів родини Ми так само з чоловіком подавались
-
Я повинна продовжувати самостійно медичну картку ohip i sin номер ?
-
Так
-
Сьогодні будуть слоти на 10 липня,пробувати їх зловити,але на те дуже мало часу,особливо в Торонто за 20-30 секунд розлітаються
-
Велике дякую! Тепер з'явилася надія що встигну це все зробити, може хоч не вижинуть звідси 🤣
-
Підкажіть: якщо я зняла обмеження, і мені трохи продовжили той ворк перміт .
-
Привіт, хотіла запитати в заяві на відправку паспорта ( якщо це для малої дитини) вписується від і імʼя дитини ? Чи може я не ту заяву скачала Дякую
-
А який вихід з цієї ситуації?