PR CUAET
-
А не підкажете будь ласка, чоловікам без резерв+ подовжують паспорти? Нові точно не роблять, а про подовження не чула інформації. Дякую!
-
Ось знайшла по пошуку повідомлення вище t.me/prcuaet/19036/440609
-
Подивіться моє попереднє повідомлення вище.
-
Если статус - отправлено на персонализацию, то он в процессе изготовления. Сейчас все паспорта на паузе. Писали, что нет бюджета для печати новых паспортов и планируют возобновить с середины января, но это не точно. К сожалению тут много таких, кто ждет…
-
Добрий день. Якщо в П1 написала два різних емейли, не побачила що там написано один для всіх, з цим може бути проблеми? Може їм ще раз відповісти на той мейл? Дякую
-
Слоти виставляють кожен день о 00:00 за київським часом,для того щоб побачити нові слоти на гаджеті з якого ви будете заходить повинно стояти часовий пояс України і відразу коли відкриються слоти переходьте на липень и намагайтесь ловити слот,удачі
-
А на вп не вказано, що не можна працювати в дитячому садочку? (в моєму було )
-
Також цікаво, бо подавалась як common law 👀
-
Яка аргументація « чекання»? От от зявиться якась нова програма? Пробуйте по якійсь іншій поки? Си яка?- це все відтягування сасу. Може у адвоката зараз завал і він просто притримує вас на потім, цому фволетово чи ви встигнете.
-
Комусь прийшло підтвердження сьогодні чивчора на 14 лютого ?
-
Підкажіть, будь ласка, як довго розглядали Вашу сімейну заявку?
-
А що ви готовили для підтвердження відносин? Це якась форма чи просто лист
-
Ну от людина чекала тоді коли по гум всім швидко роздавали, а саме в 23 му, бо так поралдив консультант((
-
Так, теж про це чула, тому і питаю)
-
Доброго дня,чи реально дочекати слота з черга очікування? Чи взагалі вони приходять? Эдмонтон
-
Можете підказати будь ласка в який час?
-
Ну в нас така ж ситуація ((
-
Я думаю що так,я ловила в Торонто
-
Так
-
Тут уже хтось вище писав- чекав чекав, бо так радили консульианти, дотягнув і врешті подався на гум. І тепер втрачено час коли прруви роздавали направо в наліво швидко…
12 Jan 2024, 17:45
385626/433599
about a minute ago