Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1113588396T Offline
    t1113588396T Offline
    Виктория Таценко
    wrote on last edited by
    Теперь такое пишет☹️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5064983417T Offline
    t5064983417T Offline
    Hanna Troshina
    wrote on last edited by
    Там не дуже було зрозуміло з їх відповіді але у листі було зазначено що недостатньо годин і недостатньо обов'язків
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Adele Lotus
    wrote on last edited by
    мне кажется, звучит вполне логично. Продлевать TRP такое себе занятие. Хочу дозвониться IRCC и спросить, что будет, когда срок TRP истечет. Останется ведь заявка на OWP.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roksi
    wrote on last edited by
    Ну ми вже будемо пробувати гуманітарну. Можливо щось вийде по Rural толкове. (анонсували, але ще не відкрили). Будемо пробувати всі варіанти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Т В
    wrote on last edited by
    Були навіть протилежні думки що це пришвидшує. Не знаю чи додавати той лист чи ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna Nesterenko
    wrote on last edited by
    Ні. Теж cаregiver з багаторічним досвідом. Тут у Канаді вже 2,5 роки офіційно працюю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна
    wrote on last edited by
    Ви при реєстрації на літак будете вказувати новий паспорт, тому проблем не буде. Візу покажете у старому. По візі саме в Канаду можна заїхати хоч в останній день її дії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t391901440T Offline
    t391901440T Offline
    Anna Koshel
    wrote on last edited by
    При подаче просто добавила следующие документы: - письма от банка/мобильного оператора/CRA на один и тот же адрес; - страховка на машину, где оба включены в неё; - айди с одинаковым адресом; - документ пдф с совместными фотографиями; Форму 5409 не заполняла, так как её на момент моей подачи еще не было в списках. На письмо с запросом подтвердить отношения готовила все те же документы плюс декларацию о совместной подаче налогов. Но так как через неделю получила eligibility, письмо оставила не отвеченным.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna Nesterenko
    wrote on last edited by
    Так. Насправді, у роботодавця потрібно брати докладну виписку з назвою посади та перерахуванням усіх посадових обов'язків (аж до миття посуду)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Nami
    wrote on last edited by
    Ми ще на подовження не подавали, вибачте Коли чоловіку змінювала деякі дані на цьому порталі то зайняло це десь місяці три або навіть більше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Т В
    wrote on last edited by
    Є питання, цікаво як думає більшість, бо вище колись в переписці думки розбіглися. Чи впливає додавання документів( повторне, після вже один раз відкритого кейсу і вже доданих доків)- на затягування розгляду? Хтосьписав що в кінець черги аплікація іде.. цікаво було б знати чи це так. Бо є що додати ( 1 лист) але боязно що це пересуне апп. в кінець черги
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    В попередньому пілоті були вимоги до зп. Має бути хоча мінімальна по провінції. Краще по,итафте всі вимоги до пілоту, або щн краще дочекатися нового. Можливо там будуть спрощені вимоги
    1 Reply Last reply
    0
  • t181525017T Offline
    t181525017T Offline
    Ivan Smirnov
    wrote on last edited by
    вдруг узнаете что-то новое, напишите в чатике. Я думаю будет полезно многим! Спасибо! Лично знаю как минимум 10ток человек в подобном сосотоянии что я описал выше
    1 Reply Last reply
    0
  • t559056978T Offline
    t559056978T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    Коли я набрав в реджестрі вони сказали що краще звернутись до нотаріуса томущо commissioner в реджестрі завіряє те що може використовуватись в межах провінції, а IRCC в отаві та квебеку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Вітаю , підкажіть чи хтось замовляв доставку паспорта укр поштою ? За який термін паспорт було доставлено ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5064983417T Offline
    t5064983417T Offline
    Hanna Troshina
    wrote on last edited by
    Дай боже 🙏🏻🥹
    1 Reply Last reply
    0
  • t1851932500T Offline
    t1851932500T Offline
    Юлія Demyan
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Для Wp потрібно зробити фото паспорта всі сторінки де є записи. Зробила, зменшила на телефоні розмір , наскільки тільки позволяє якість, об'єднала в pdf, і так завеликий розмір виходить , більше 4гб. Як це змінити підкажете будь ласка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna Nesterenko
    wrote on last edited by
    Я на попередню не встигла зробити еволюацію диплому. Але, дійсно, новий пілот має бути спрощений. І згідно анонсу , цю програму взагалі розглядають,щоб зробити на постійній основі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2102645636T Offline
    t2102645636T Offline
    Tetiana B
    wrote on last edited by
    Добрий день, прошу поради у моїй ситуації. У дитини закінчувався паспорт отже і візітор рекорд і віза. Я паспорт продовжила, а також подала документи на новий. Після того заповнила аплікацію на візітор рекорд згідно продовженого паспорту. Візітор новий прийшов і дійсний тільки до грудня 2025 року, як і наші з чоловіком ворк перміти. І ще й без позначки Cuaet. Які подальші кроки? Продовжити наші з чоловіком WP і знову подавати дитині щоб встигнути до 31 березня? Щоб зробити візу дитині у новому паспорті можна вже подаватись чи дадуть тільки до грудня так як і візітор? Я вже зовсім заплуталась.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5769605279T Offline
    t5769605279T Offline
    Stefaniia Pshenichniuk
    wrote on last edited by
    Добрый день,скажите пожалуйста если я продлила ворк пермит на год,то как продлить визу ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags