PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка якщо хто знає. 1 для подачі на новий паспорт треба довідку про прописку в Україні. У мене є довідка з Дії де вказано що ми зняті з реєстрації в 2024 році так як продали житло, чи пройде довідка для подання? 2 скільки фото треба для подачі і дійсно 10х 15 см. Дякую якщо хтось відповість
-
Цікаво, чи є люди які отримали негативну відповідь по своїй заявці після довгого очікування на ворк перміт( 6 міс)..
-
Ось це потрібно їх запитати. Чому поставили нашу програму на паузу?
-
Доброго дня, потрібен бухгалтер,який буде вести невеличкій бьюті бізнес з 3-4 співробітниками, не за всі гроші світу.
-
Доброго, функція не зникає, але якщо пройти далі, то стоїть "Так" і все не активне. У мене теж 14.02, я підтвердила через ел.кабінет
-
Тоже интересует,вот что нашла в фейсбуке на странице посольства
-
Ольга, доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи вдалося вам подати на продовження онлайн? В мене теж не виходить. Дякую!
-
рекомендую @ivankakhara
-
В Монреале нет консульства Украины. Ближайшее в Оттаве.
-
Прийдуть і переміряють до міліметра)))
-
А скільки тут проголосувало за жовтень? Ми подавалися раніше, тому не можу подивитися результати не вибравши якийсь з варіантів
-
Дуже довго..дуже стресово Тому і питаю ,чи є така вірогідність що після так довгого очікування може бути відмова
-
Я думала що ті хто неплатив то так довго очікують
-
Приехала в феврале 2024, Канадскую еще не подавала получается, волонтер делала все, писали доходы с Украины за 2023 год.
-
Два рази писала crisis form, стандартна відповідь -чекайте
-
Вы понимаете о чем я?) Не письмо. Декларацию?
-
Вона дуже приємна, щира та чесна дівчину. Відносно недавно в цьому бізнесі, тому дуже старається заробити гарне ім'я.
-
На фото документу є зазначена дата продовження і теж вписала в анкету то коли дійсний паспорт
-
Доброго дня,шукаю міграційного юриста в Британській Колумбії
-
Ви додавали лист, де вказували що паспорт продовжений, щоб на це звернули увагу?
12 Jan 2024, 17:45
Post 385724 of 402777
4 minutes ago