PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, на продовження паспорту дитині 13 років, треба її фізична присутність в консульстві, чи продовжують за заявою батьків?
-
Читала десь в групі, що краще докладати лист пояснення про продовження паспорту, бо деякі офіцери не звертають увагу на це. Навіть якщо дадуть відмову, зможете знову податись до 31 березня. Все буде добре
-
Все верно. Живая очередь
-
Вибачте шановні питання можливо хтось знає де звернутися якщо не отримали ворк перміт поштою пройшло 2,5 місяців то страйк був. Дякую 🙏
-
Ukrainian families question Canada's commitment as residency applications appear 'lost' www.cbc.ca/news/canada/ottawa/ukrainian-families-question-canada-s-commitment-as-residency-applications-appear-lost-1.7425031
-
А якщо maintenance status expires ,а рішення ще не прийшло потвора перміту ?
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/pay.asp
-
Пишіть в Україну там де подавалися - чи вони вишлють .
-
Коли Maintained status то ви можете податись на відновлення статусу і на вп протягом 90 днів після втрати статусу
-
Навіть не знаю..
-
Допоможіть будь ласка хто стикався з таким. При подачі на ворк перміт коли перейшла до оплати підвис інтернет, і вікно де треба вказати дані з картки. Тепер не знаю де його знову відкрити так як попереднє не оновилось. Тобто зробила submit заявки а оплату не зробила. І не можу знайти де зараз оплатити
-
Сразу все добавлял; уже получил eligibility. Дополнительных запросов не было по этому поводу.
-
Так
-
Чи можна паралельно подати на іншу PR програму? Це дозволено?
-
Дякую, я це все доклала з заявкою, а ви докладали? Чи ні і вони запросили . Дякую за відповідь
-
Так і писала, підтримую вашу думку. І вчителі з обох шкіл надали чудові листи для доньки. До директора дійсно взагалі не бачу сенсу звертатись з таким питанням
-
Добрый день,скажите пожалуйста если я продлила ворк пермит на год,то как продлить визу ?
-
За допомогою id української чи паспорту закордонного . В них є чип який дія зчитує . Id легше читає , ніж паспорт
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=17&lang=en
-
Я пробувала знайти там оплату за аорк перміт і біометрію, але не знайшла
12 Jan 2024, 17:45
385754/433085
6 minutes ago