PR CUAET
-
Более того, заявка жена на WP с 16 января 2024 года висит) Я догадываюсь их ответ, такой же что и у меня, но просто забавно. ГОД... По поводу визы, недавно такое сообщение от них получил:
-
Оо дякую велике
-
нет.. Заявку на них сделал, моя с 16 октября - овета нет. Жены с декабря - аналогично
-
Заяву пишіть від імені того з батьків хто подавав документи на паспорт дитині. В заяві слова "на моє ім'я" (я виділила червоним) замініть на слова "на ім'я моєї дитини Кухаренко Інни Василівни", наприклад
-
да, у вас засада. так бы выехать и слезть с trp и жить спокойно. позвоните, узнайте, в какой офис анкета на визу попала. можно попробовать пнуть этот офис у вас есть паспорт. вы не eligible на trp. но да, они напишут 'подавайтесь на trp' в анкете на wp
-
У всіх програм еміграції є лише 2 загальних направлення: економічний і гуманітарний. Так що ми з самого початку були у гуманітарному направленні, цього ніхто не приховував. І, такі да, загальна квота по гуманітарному напрямку касається всіх програм і нас також. Он по програмі спонсорства для батьків цьогорік 0 ( нуль) місць. Це теж гуманітарна програма.
-
Доброго дня! З якого вiку можна оформляти study permit?
-
Ну мы подались уже в бумажной форме на trp+wp чтобы было. Планируем подать онлайн ещё. Надеюсь что на момент рассмотрение wp, trp закончится. Попробую ещё раз позвонить, но предыдущие попытки не дали информации какой офис рассматривает. Так же были уже здесь ситуации когда отказывали в визе из-за TRP🫣🫣 Спасибо Elena 🇺🇦 за поддержку!)