PR CUAET
-
Дякую за відповідь.Альберта.Я була у процесі проходження курсів на 1 Level від провінції (педагогічної освіти немаю).
-
У всіх програм еміграції є лише 2 загальних направлення: економічний і гуманітарний. Так що ми з самого початку були у гуманітарному направленні, цього ніхто не приховував. І, такі да, загальна квота по гуманітарному напрямку касається всіх програм і нас також. Он по програмі спонсорства для батьків цьогорік 0 ( нуль) місць. Це теж гуманітарна програма.
-
Коли ваша подача? І біометрі?
-
Підкажіть, будь ласка, з моно на RBC перераховували? Між своїми картками чи й на іншу?
-
Доброго дня! З якого вiку можна оформляти study permit?
-
Вы правильно все написали. Total значит полностью весь опыт работы.
-
вам засчитали медицину в кабинете?
-
3 мес ждали
-
Ну мы подались уже в бумажной форме на trp+wp чтобы было. Планируем подать онлайн ещё. Надеюсь что на момент рассмотрение wp, trp закончится. Попробую ещё раз позвонить, но предыдущие попытки не дали информации какой офис рассматривает. Так же были уже здесь ситуации когда отказывали в визе из-за TRP🫣🫣 Спасибо Elena 🇺🇦 за поддержку!)
-
Дякую
-
@slashkevych
-
31.10.2023 01.12.2023
-
Дякую, за відповідь
-
Майже 2 місяці чекала на запит на біометрію.
-
Я дзвонив в IRCC сказали отримали чекайте 😢
-
.юэзжхд зж.=———————-=-ъ=
-
Вітаю! Підскажіть будь -ласка відповідь на таке питання! Подалися сімʼєю по програмі skilled worker . На провінційному етапі донька знаходиться за межами Канади(навчається в Польші). А при подачі на федеральний етап- всі члени сімʼї повинні знаходитись обовʼязково в Канаді? Чи тільки головний аплікант?
-
😂😂головне про себе нагадувати )))
-
Чи правда що більшість буде в березні подаватись і може лягти сайт?
-
Я теж телефоную до IRCC пару разів на місяць. Відповідь одна: 'усе нормально, чекайте далі' 😁
12 Jan 2024, 17:45
385849/433133
5 minutes ago