PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна це зробити з одного кабінету? Чи потрібно на кожного окремо аккаун заводити?
-
дякую
-
Так
-
Я вказувала більше ніж 6 місяців, ми також подались вже на піар, і підгружали ніші медогляд И а також звали вже біометрію
-
Теж цікаво)
-
Дякую за відповідь.
-
Вітаю! В 2024 15700 non refundable tax credit . Но якщо дохід менше у вас CPP буде до оплати якщо дохід більше 3500 .
-
а що потрібно вказувати на питання How long are you planning to stay in Canada припродовженні перміту? більше 6 місяців чи перманент ? (так як подала заявку на піар, але ще не почали її розглядати)
-
Мені дівчинка написала що треба вказувати що так як наш дійсний 5 років, якщо вказати що ні то розглядатимуть дуже довго
-
З одного кабінету
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи є для Онтаріо мінімальна сума доходу, з якої податок на дохід не стягується? Чи такий податок стягується навіть при доході до 15 000 cad на рік, наприклад? Для Self employed
-
Точно также как и все подавалась через портал на продление WP. Оплатила 255 долларов. Ждём теперь. Это мужу. Теперь нежно новый паспорт сделать … пока на визу вклеить не подавались, так как физического WP нет еще.
-
Звертайтесь. Допоможу вам продовжити work permit
-
Доброго дня! Хто продовжував ВП, що ви вказували в графі медицини ( питання проходили ви медогляд за останні 12 місяців) ? Ми проходили коли приїхали а це було 2022
-
В розділі аплікації , про родину. Там буде і про партнера і про дітей
-
Одна за одною. Спочатку одну відправляєте, а потім іншу
-
Підкажіть будь ласка щодня з 13-14? Вірно?
-
1 місяц чекав
-
А як це зробити? В мене не дає створити нову анкету на іншу людину, якщо я ще попередню не відправила. Я щось не так роблю, чи так і є, одна за одною треба відправляти?
-
‼️‼️‼️‼️‼️ 🔠🔠🔠🔠🔠 Учасники, будьте обачними і користуйтеся послугами лише ліцензійних спеціалістів
12 Jan 2024, 17:45
385917/427754
4 minutes ago