PR CUAET
-
Звертайтесь. Допоможу вам продовжити work permit
-
В розділі аплікації , про родину. Там буде і про партнера і про дітей
-
Одна за одною. Спочатку одну відправляєте, а потім іншу
-
1 місяц чекав
-
‼️‼️‼️‼️‼️ 🔠🔠🔠🔠🔠 Учасники, будьте обачними і користуйтеся послугами лише ліцензійних спеціалістів
-
Update: написала це питання до, Alberta Advantage Immigration Program, відповідь стандартна, внисіть зміни через Request Form, або чекайте офіцера. Address History не змінити через форму, тож чекаємо
-
Nataliia Malynovska [1914056666] заблоковано. Причина: Причина: імміграційний fraud. Без ліцензії намагається «заробити легкі гроші»
-
Я полагалась на информацию с сайта (тут в чате писали, что она все еще актуальна): toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-zakordonnogo-pasporta Я пошла в среду рандомно, когда удалось взять выходной на работе, так что думаю, вы правы, по будням с 13 до 14
-
Чи хтось отримував паспорт с генерованим кодом через браузер в дії? Як це зробити ?Дякую
-
Скажіть, будь-ласка, якщо строк дії візи закінчився. Це не впливає на оформлення нового закордонного паспорту? Дякую
-
Так - звісно можете. Беріть зі школу довідку в довільній формі і подавайте аплікацію на стаді перміт з того кабінету де собі робили ворк перміт. Вартість 150 доларів. Аплікацію заповнюєте від імені сина, а в кінці там де буде підпис - пишите своє прізвище і імя.