Може хтось знає, при заповненні анкети, яку адресу останньої реєстрації слід писати, якщо була змінена назва вулиці, але в паспорті реєстрація залишилась за старою адресою(не поміняли) ?
@Micellangelo73 Підкажіть будь ласка, якщо була змінена назва вулиці, але в паспорті реєстрація вказана за старою адресою.
Яку адресу(вулицю) зараз слід використовувати при заповненні документів, ту що в документах чи нову на яку було змінено?
Ну це в Альберті, для тих хто вже ма досвід, і має пропозицію про роботу. На всю Канаду з такими балами це 8-10% всіх імігрантів.
Для федеральних програм (там де 60-70% іммігрантів) реалістичний прохідний 9 (IELTS 7/7/7/8)
Та не, я IELTS уже решила. Но если CLB 4 то это 4-5 по IELTS то это прям как то очень простые требования у Канады к языку. Я на 6-7 сдам без подготовки. Но я думала там минимум IELTS на 7 надо будет) я в шоке
Так це інші назви, які можуть попадати в цей НОК.
Вимоги по навчанню і тд, це не 100% строго, а більше рекомендація, щоб було зрозуміліше коли людина вваєа\ться досить кваліфікованою щоб робити цб роботу.