PR CUAET
-
Номинация?
-
В іншому випадку , ви просто отримаєте запит на огляд , якщо він новий потрібен буде у вашому випадку
-
1 октября получил AOR и BIO, с тех пор тишина. 3.5 месяца на данный момент
-
Кто подавался на рекорд? Можете подсказать?
-
За логікою., вони знялись тоді , коли ви його пройшли перший раз. Ми проходили огляд в 22 році. Не подавались тоді на зняття. В минулому році подавались на нові WP , вказував , ні , так як огляд був більше ніж рік тому. В результаті ми всі отримали нові WP , в яких вже не було прописано тих обмежень
-
Это печаль-беда конечно(
-
дитині не було і 12 на момент вклеювання візи, тому їх не було
-
По АОС 4.5 у меня и уже под 6 у людей на сегодня
-
Та сложно пока что сказать. AOR за 2.5 месяца выдают, посмотрим сколько на FD уйдёт.
-
4,5 месяца жду.
-
Прошу прощения я только сегодня увидела в интернете.
-
Понял, слыхал атлантика долго
-
AIP, я по Атлантике.
-
Оце треба в закріплених залишати, бо кожного дня по 20 разів питають
-
Привіт. Маю таке питання : Якщо я подався на ПР на початку липня і мав біомертрію 25 листопада. 5.02 у мене закінчиться паспорт і ворк перліт відповідно . Чи правильно я розумію що працювати після закінчення паспорту і до отримання ПР я не можу.(Як мінімум офіційно) . Що можете порадити в цій ситуації ? Дякую
-
Я не заказывала,это Дип почта)
-
АОС?
-
Как оказалось выезд это не всегда аннулирование TRP. В фейсбуке женщина писала, что два раза выезжала, потом подалась на продление ворк пермита и ей в ответ пришло письмо, что она должна податься на TRP+WP. То есть её статус TRP не аннулировался.
-
Нова фішка) дзвонити і казати агов піпл розглядайте швидше бо діти вже швидше виростають ніж ви розглядаєте 😀
-
Не всем бизнесам она нужна. Я тоже подавалась без лицензии, есть же перечень отраслей где точно должна быть лицензия.
12 Jan 2024, 17:45
386127/438511
about a minute ago