PR CUAET
-
Ловила десь годину кожну хвилину оновлювала і були два вільні слоти на 9 та 10 лютого
-
Обовʼязково вказувати і писати пояснення чому не вказали в попередній аплікації і те що це не було спеціально. Все що подано в останій аплікації доповнює попередню. Якщо ви вказали дані з поясненням це вже не може бути missrepresentation тимпаче це не впливало на вашу кваліфікацію по критеріям.
-
К сожалению это поодиночные слоты,Вам очень повезло
-
Я думала, что если офицер увидел в системе наличие TRP, то сразу видит валидный тот или нет.
-
Якщо ви не вийшли за дозволені ліміти, то ні.
-
Доброго времени суток, подскажите пожалуйста нужно ли в налоговой декларации указывать TFSA счет?
-
Муж вчера на 9 июля для сына словил в Торонто
-
Я вчора спіймала слот на 10 лютого в Торонто
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка бухгалтера чи кого з ким можна проконсультуватися стосовно відкриття бізнесу та ліцензій податків та іншого для селфемплойед. Бʼюти сфера та інтернет магазин.
-
Але це не було публічно оголошено. Ця тема дуже важлива тим хто в цій гілці. Чому цю інформацію не дати людям мені не зрозуміло. Дичина якась
-
Уви, по Торонто даже июль не даёт забить
-
А ви в яку годину полювали? Та ви так само бачили купу слотів на січень -липень? У вас київський час?
-
Ну коли ви подавались на візу, здавали біометрію. Відповідь так.
-
Тогда совсем ничего не понятно.. она так же видел всю эту кучу слотов?
-
Робила дитині візітор рекорд то надіслали без позначки Куает
-
То есть на вопрос сдавали ли вы биометрию нужно ответить «нет» тожа не нужно будет прикреплять proof of med exam?
-
Ви можете підʼїхати в ту клініку де здавали,вони Вам дадуть
-
Так показувало що є слоти, але коли натискала то час зайнятий. Зайшла через телефон і оновлювала протягом 20 хв оновлювала і вибило що зʼявилися вільні години. На січень небуло, лише були на лютий і інші місяці але я взяла найближчу дату і вдалося забронювати
-
Я ошибся в вопросе имел ввиду графу про медицинский экзамен.
-
t.me/oshervoyage
12 Jan 2024, 17:45
386197/474652
3 days ago