PR CUAET
-
Я им звонил они говорят что не хранят записи
-
SOS! Відправила сина (17 років) заявку на ворк перміт. Сьогодні додивилася , що в формі пропустила пункт :коли ви останній раз вʼїхали в Канаду, якщо дата відрізняється від першої дати вʼїзду. А ми їхали в Європу влітку. Чи хтось досилав для ворк перміту документи?
-
Всім не треба. Тільки тим хто того бажає
-
Можливо . Нехай дають всім українцям піар . Амінь 🙏🏻
-
доброго дня. дякуємо дуже за важливі новини, хоч і не дуже радісні( підкажіть будь ласка, це ж стосується і visitor records? якщо діти вчаться в школі, батько працює в teer 1 і має довший ВП, то по суті батько може подати за 16 місяців до закінчення свого ВП на нові візітор рекордз на термін не довший свого ВП. так? але деталей поки немає, я так розумію
-
Cuaet це історія про солодке))
-
Мені одна жінка сказала що потрібно заходити за канадським часом кожний вівторок об 11 годині і оновлювати і зʼявиться слот і так і було об 11:04 спіймала)
-
Звучить дуже солодко
-
Беріть ці картки та зіертайтеся до конкретних вчителів. Нам та само директор відмовила, а вчителі написали з радістю.
-
Доброго дня, не виходить авторизуватися в Дії через nfc, чи то тільки у мене? Як зайти в Дію? Другу добу намагаюсь, все безрезультатно, показує помилку зчитування паспорта. Що робити?
-
Зрозуміло, Вельми дякую! 🙏🏻
-
Подскажите не могу зарегестрироваться в трекере, выдает вот такую ошибку. Может ли быть что они до сих пор не добавили нашу анкету AOR получили месяц назад.Или может я что то не правильно ввожу?
-
11 дня)
-
Не может быть такого большого количества родственников первой линии????
-
Я вибачаюсь, та чи не могли б Ви уточнити, 10/11 - вечора, чи дня? 🙃
-
23 тысячи это только по программе по родственникам.
-
Оптимист-мечтатель. А с другой стороны, что нам остаётся?😊
-
судячи з усього ця єл.черга до одного місця, як і ранійше..😒
-
Якщо зловлять, це імовірна місрепрезентація, і бан
-
Може хтось знає фахівця з патентного права?
12 Jan 2024, 17:45
386226/457461
7 minutes ago