PR CUAET
-
Доброго дня Є у кого відео інструкція як подати заяву на новий ворк перміт?
-
Тогда как обойти бота? Нарезка видео очень сделана качественно. Надо делиться со всеми и везде все репортажи и все видео. Чтобы как можно больше увидело людей. Я же не буду каждому с лс стучать… Кому из вас выслать видео
-
Ось вам гарний приклад для ознайомлення (судова практика як раз по вашому питанню): canlii.ca/t/jj9sb
-
Там под BIO основного апликанта есть кнопка "dependent" или что-то такое и там будет биометрия на второго человека.
-
Якщо на новий паспорт, то так. В іншому випадку видадуть до кінця дії вашого теперішнього паспорту, не довше.
-
Вони не загубили а саме сказали що зайвки не показує на "public facing IRCC system". Тобто на не public начебто показує
-
У ворк перміті вказано, що ви маєте покинути Канаду і вказано кінцеву дату. Вам потрібно підтримувати статус в Канаді, навіть якщо ви подалися на ПР.
-
До цього року членство не було лімітована громадянством. Тепер потрібно як мінімум ПР. Але якщо когось з ПР/громадянством знает стати членом безкоштовно. Не впевнений чи ще є час стати членом до виборів але можна спробувати
-
Ні не пояснювали. Просто в наступних аплікаціях вказали що була відмова. Як тепер це виправити?
-
Не можу ніякі зміни зробити в моїй заявці(
-
Дякую
-
Зараз будуть вибори на позицію leadership тобто і на ПМ у ліберальної партії. Якщо ви знаєте членів партії є сенс їм писати.
-
Він був створений не для того, щоб його «обходили» Просимо наполегливо не порушувати правила спільноти, тоді не будете отримувати функції 1/3. Ознайомитись з ними можете вище Дякуємо.
-
@OstapBosak отличный специалист
-
Хтось може підказать чому могли вилучити заявку ? Status - withdrawn .
-
Реєстрація повністю онлайн на їх веб-сайті. Вірогідно Freeland буде висувати свою кандидатуру. Вони є українського походження тому теоретично може бути більш лояльної до українських програм. Але звісно ж немає ніяких гарантій.
-
2го червня
-
Спасибо!
-
Не знаю стосовно доби але якщо попередньо залогінитись то з 5:00 до 5:02 приблизно все працює, потім починає тупити, викидати і не завантажувати сторінку ) Можливо якось обмежуть доступ бо включивши ВПН на Ванкувер все продовжувало завантажуватись )
-
Спасибо за ответ!
12 Jan 2024, 17:45
386319/429488
about a minute ago