PR CUAET
-
Хтось може підказать чому могли вилучити заявку ? Status - withdrawn .
-
Реєстрація повністю онлайн на їх веб-сайті. Вірогідно Freeland буде висувати свою кандидатуру. Вони є українського походження тому теоретично може бути більш лояльної до українських програм. Але звісно ж немає ніяких гарантій.
-
2го червня
-
Спасибо!
-
Не знаю стосовно доби але якщо попередньо залогінитись то з 5:00 до 5:02 приблизно все працює, потім починає тупити, викидати і не завантажувати сторінку ) Можливо якось обмежуть доступ бо включивши ВПН на Ванкувер все продовжувало завантажуватись )
-
Спасибо за ответ!
-
Всім привіт! Як можна переглянути ті документи, що ми підгружали подаючи на ворк перміт? Я їх бачу в себе в кабін, але загрузити не можу(
-
Я отправляла год назад, теперь они просят новую, она действительна 6 месяцев.
-
Вітаю, а чи можна перездати спікінг окремо ? Однією частиною?
-
Дякую дуже🙏
-
Там легко. Это кажется что много 😬😅
-
Відповідь на ваше запитання буде вважатись legal advice, який я не можу вам тут надати не маючи можливість повністю оцінити ваші обставини.
-
Коли у вас була подача на фед етап? Дякую
-
О май гад. Скільки всього 😳 Дуже дякую за допомогу
-
Добрий вечір. Я теж довго авторизовувалась через нфс і все таки вийшло. Зараз борюся з електронним підписом😅 Думаю, що ДІЯ це дійсно знущання) але не здавайтесь, все вийде
-
Трапляються дива і офіцер може закрити очі/ не побачити, і т.д.
-
Наврядчи ви знайдете такий же noc. Краще просто запитуйте
-
Update: Submission date: 31.10.23 AOR date: 01.12.23 Military and new 0191 form request date: 28.11.24 Eligibility date: 15.01.25 (financial request)
-
Тепер це 100% бан?
-
Спасибо, нашли, оказалось вся загвоздка в том, что неправильно залинкали PR application)))
12 Jan 2024, 17:45
386333/404410
20 minutes ago